fbpx

Сказав, що вночі він «знімав стрес»: Ось як закінчилась для Олени казка з заморським принцом

Багато дівчат мріють про казку з заморським принцом, а з Оленою це сталося насправді. Вона закінчила університет і працювала в гарній столичній фірмі. Там же і познайомилася з майбутнім чоловіком.

Джон приїхав в Україну працювати за контрактом. Олена йому відразу ж сподобалася. Через два роки вони одружилися. Дівчина була на сьомому небі від щастя, не дивлячись на те, що контракт у чоловіка закінчився. Джон отримав нову роботу в Європі, і Олена не роздумуючи поїхала з ним. Там невдовзі вона народила дитину. Життя перестало бути таким райдужним. Джон затримувався на роботі, а в усіх невдачах звинувачував Олену, пише “chas4you“.

Одного разу чоловік повернувся додому і сповістив про звільнення. Звичайно, винуватою в його серйозній помилці знову була Олена. Джон прийняв рішення повернутися на батьківщину в Німеччину, Олена з дитиною поїхали з ним. Щоправда, жінка в поспіху зробила лише туристичну візу.

В Німеччині подружжю довелося спочатку жити з батьками. І тут Олена зрозуміла, що й з ними в її чоловіка не має гарних відносин і взаєморозуміння. Джон почав ще більше злитися без будь-якого приводу й знову звинувачував у всьому Олену.

«Ти тут – ніхто», – сказав Олені чоловік-іноземець і виставив на мороз в одній сорочці. Так закінчилася чергова сварка. Олена стояла під дверима цілу годину. Наступного дня жінка разом з дитиною повернулася в Україну.

Олена в столиці швидко знайшла роботу, за сином погодилася приглядіти бабуся. Так тривало недовго: Джон раптово приїхав і благав її повернутися.

Олена його пробачила. Цього разу Джон отримав роботу, жили вони окремо й поїхала Олена по візі дружини. Декілька місяців подружжя жило без сварок. Але одного разу Джон не прийшов додому на ніч, а зранку нагрянув скандал, під час якого він знову звинуватив у всьому Олену й сказав, що вночі він «знімав стрес».

Через декілька днів Олена «застукала» чоловіка, коли він переписувався з дівчиною з сайту знайомств. Цього разу вона не стала його вислуховувати й повернулася в Україну назавжди. Так і закінчилася її казка з принцом.

You cannot copy content of this page