fbpx

Скажу відразу, що мені не 18 років. Маю вищу освіту. Працюю в навколодержавній структурі. Заробляю дуже непогано. Настільки непогано, що без сторонньої допомоги змогла купити собі трикімнатну квартиру. Не в центрі, звичайно, але все ж!

Якщо дивитися з боку, то в моєму житті все ідеально: хороша робота, чудові друзі, є житло. Ось тільки люблячої людини не було до останнього часу. Але доля немов сама нас зіштовхнула.

Я оформляла одну зі стін декоративною цеглою. Поїхала у будівельний супермаркет за гіпсом, малярським скотчем, ґрунтовкою і фарбами. Підвести мене запропонував водій, який доставляв замовлення. Поки їхали він розпитував, навіщо мені стільки гіпсової штукатурки і ґрунтовки. Розповіла, що хочу зробити в кімнаті. Він запропонував допомогу в цій роботі. Так в чотири руки і розмітили стіну, а потім і поклали штукатурку. Упоралися за тиждень. Втомилися. Дивна зустріч? Ну можливо.

Я запропонувала гроші, але він відмовився. Тоді я наполягла на тому, щоб пригостити його вечерею. Замовили піцу з квасом. Сиділи такі замурзані і прямо на підлозі їли піцу. Ось таке дивне перше побачення.

Чоловік почав майже щодня робити мені невеликі смачні подарунки, квіти, набір викруток. Набір викруток, до речі, взагалі крутий – магнітні кінцівки, сталь така, що ніякі капелюшки саморізів не зіпсують їх. І під що завгодно: прямі, хрестоподібні, позідрайв… Мрія! Коштують, мабуть, стільки, скільки всі інші презенти разом узяті. Але я оцінила – корисна річ!

Чоловік на три роки молодший від мене. Купив вантажну газельку, розвозить будматеріали. Працює фактично сам на себе. Уклав договір з базою. Майже вся виручка – в його кишеню.

Проти наших стосунків тільки моя мама. Каже, що я гідна кращого, аніж “вантажника”. Не розумію свою маму. Мене чоловік любить, зустрічається точно не з корисливих мотивів. Веселий і розумний. З ним не засумуєш… Чого мамі треба? Щоб мене по-справжньому любив чоловік або щоб я знайшла ходячий гаманець?! Уже два місяці як живемо разом. Поки його квартира пустує. Думаємо здавати її.

Мама каже, що він користується моїм житлом. Ну не знаю… виглядає все навпаки. Він уже в двох кімнатах ремонт фактично доробив. А поки був етап “брудної” роботи, ми жили у нього. Що не так?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page