fbpx

Сьогодні, 26 лютого, відзначається день Світлани: найкращі привітання у віршах та прозі

Сьогодні, 26 лютого, відзначається день Світлани. Зі старослов’янської мови Світлана означає «світла, чиста», пише “УНІАН”.

Іменини Світлани святкують два рази на рік.

Ім’я Світлана з’явилося не так давно і, можливо, є калькою грецького імені Фотинія, яке дослівно перекладається як Світло. За гороскопом Світлана має складний і суперечливий характер. Вона має завищену самооцінку, активна людина, яка любить командувати й бездумно робити вчинки. Однак при всьому при цьому Світлана залишається доброю і безкорисливою, готовою допомогти нужденному.

Світлана – дуже гарне, світле ім’я, і дуже багато його власниць виправдовують його своїм легким, веселим характером. Найчастіше це люди світлі й добрі.

Коли святкують іменини Світлани

За новим церковним календарем іменини у Світлани відзначають 26 лютого, а по-старому 13 лютого. У цей день свої іменини відзначають всі дівчата з даним ім’ям. Це також день пам’яті Світлани Палестинської, яка жила в 5 столітті. У прагненні присвятити себе Богу, вона усамітнилася від людей на 6 років. Ці роки вона провела в безперестанній молитві й суворому пості. За цей час вона досягла найвищого духовного рівня і нічого її більше не турбувало: ні голод, ні холод, ні нужда.

Подивившись на православний календар, можна помітити ім’я Фотинія. Раніше дівчат називали саме так. У момент хрещення дівчатка отримували такі імена.

Привітання з днем Світлани у прозі

Дорога Світлано, я тебе вітаю і бажаю завжди бути щасливою.

Світлано, нехай добра надія серця освітлює твій шлях до добробуту, нехай тебе постійно оточує турбота рідних і любов. Бажаю тобі, Світланко, здоров’я, матеріальних благ і багатства внутрішнього світу, великих успіхів і тільки чудового настрою.

***

Свєтік, вітаю тебе й щиро бажаю сяяти від щастя і яскравим промінчиком любові світити для своїх близьких. Світлано, нехай у твоєму житті будуть тільки світлі почуття, світлі надії, світлі думки і світлі очікування. Будь прекрасною і дивовижною!

***

Бажаю тобі, дорога Світлано, завжди світитися від щастя! Нехай всі бажання збуваються, адже ти цього гідна! Нехай у твоїй родині панують мир і любов, а на роботі панують успіх і порядок! Залишайся собою, отримуй задоволення від життя і впевнено крокуй тільки вперед!

***

Світлано, зі святом! Бажаю великих перспектив, відмінного самопочуття, яскравих вражень та багато-багато посмішок! Нехай усі твої починання приносять бажаний результат. Нехай завжди буде підтримка рідних і близьких. Хай сонце освітлює твій життєвий шлях! Радості, любові і виконання бажань!

***

Свєтік дорогий, мила Світлано, вітаю тебе від щирого серця. Бажаю медового щастя і солодких поцiлунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками і сонячним настроєм, красивими заходами і неймовірною радістю душі.

Читайте також: 26 лютого День ангела святкують Світлани: характеристика імені, історія та привітання

***

Прекрасна Світлано, вітаю тебе з твоїм святом. Бажаю, щоб життєвий шлях твій був світлий, щоб було в тебе багато щастя і любові, бажаю осяювати яскравим світлом кохані та рідні серця, будь завжди бажаною, доброю, красивою, милою, чарівною і неповторною.

Привітання з Днем Світлани у віршах

В День Ангела Світлани, бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я,

І хай тебе оберігає Бог!

***

Хай ангел допоможе крокувати стежками життя,

А Господь подарує долю мрії,

В день іменин хай серце переповнять почуття,

Душа від щастя запалає та зрадіє,

Здоров’я ще бажаємо на сотню літ,

В любові та достатку процвітання,

Нехай в цей день лунають з всіх сторін,

З Днем Ангела Світлано, найкращі привітання!

 ***

Твоє ім’я Світлана – найкраще із імен,

Яким тебе благословила мати,

І ангел взяв тебе під свій покров,

Щоб до кінця життя оберігати!

Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,

З тобою разом хай сумує і радіє,

Ти вір йому, бо він не підведе,

На нього завжди буде й є надія!

***

Сонце із неба радісно сяє,

Проміння для тебе в букетик збирає,

Вітер шепоче, мов промовляє,

Тебе з іменинами Світланка вітає!

Вечір приходить, небо темніє,

Зорями небо твоє ім’я малює,

Місяць в віконце твоє заглядає,

Тебе з іменинами Світланка вітає!

Опубліковано 26 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page