fbpx

Сьогодні свій 37-й день наpoдження відзначає репер Олексій Потапенко: яk змiнювалася його творчість

У вівторок, 8 травня, свій 37-й день наpoдження відзначає популярний український репер Олексій Потапенко (Потап).

Піку популярності артисту вдалося досягти завдяки проекту “Потап і Настя”, який у жовтні 2017 року було поставлено на паузу. Однак Олексій відомий також як продюсер – він керує центром “MOZGI Entertainment”, який представляють такі зірки, як гурт “Время и Стекло” і співачка Мішель Андраде. OBOZREVATEL.UA пропонує дізнатися, як змінювалася творчість репера протягом останніх 18 років.

У 2000-2006 роках Потап був учасником культового українського реп-колективу “Вхід у Змінному Взутті”. У 2005 році колектив разом з групами XS і New’Z’Cool взяли участь у створенні саундтреку до фільму “Штольня”.

У 2006 році Потап пішов з колективу та підписав контракт з “Music Motors”. Тоді ж артист почав роботу з Анастасією Каменських, створивши дует “Потап і Настя”. Групі вдалося моментально завоювати любов українських слухачів, їх пісні не покидали перші рядки хіт-парадів і звучали, як то кажуть, з кожної праски.

У колективі Олексій виступав в якості продюсера, виконавця, автора текстів та музики, режисера та сценариста кліпів.

За 11 років свого існування дует отримав безліч престижних нагород і премій.

Після того, як у 2017 році дует був поставлений на паузу, Настя Каменських почала сольну кар’єру під псевдонімом NK. А Потап почав більше часу приділяти своєму продюсерському центру, а також проекту MOZGI.

Цей колектив був створений Потапом у 2014 році. Тоді учасниками групи – Потапом, Олексієм Завгороднім (Позитив) і Дядею Вадею – був представлений дебютний кліп “Аябо”. У серпні 2015 року група презентувала свій дебютний альбом “Електрошаурма”.

Читайте також: ПРИНЦЕСОЮ БУТИ НЕ ТАК ЛЕГКО: 10 РЕЧЕЙ, ВІД ЯКИХ МЕГАН МАРКЛ ПОВИННА ВІДМОВИТИСЬ ЗАРАДИ ШЛЮБУ З ПРИНЦОМ ГАРРІ

У кінці квітня 2018 року під час суперфіналу вокального проекту “Голос країни-8” MOZGI презентували новий хіт “Влажный пляжный движ”.

Крім того, у листопаді 2017 року Потап разом з колегою по групі MOZGI Позитивом випустили кліп “Малибу”.

You cannot copy content of this page