X

Спершу я нічого і не помічала якось. Чи то любов так очі мені закрила, чи в новому домі не одразу освоїлась. Але з часом почала дивитись довкола широко розплющеними від здивування очима. Від того, як саме веде господарство моя свекруха я часом дар мови втрачаю

Після весілля ми з чоловіком жити до його мами пішли. А нащо шукати щось, якщо живе вона у трикімнатній квартирі одна? Ми ремонт косметичний у одній із кімнат зробили і оселились спокійнісінько. А що, за орендовану платити. В столиці це знаєте скільки коштує. Я три роки жила з дівчатами у кімнатці яку у бабусі старенької знімали. Сумнівне задоволення скажу я вам відверто.

Спершу я нічого і не помічала якось. Чи то любов так очі мені закрила, чи в новому домі не одразу освоїлась. Але з часом почала дивитись довкола широко розплющеними від здивування очима. Від того, як саме веде господарство моя свекруха я часом дар мови втрачаю.

Виходжу зранку з квартири і бачу повний сміттєвий пакет з нашим же сміттям поряд з дверима. Це моя свекруха так сміття виносить. А що? звичка у неї така. Головне за двері виставити, а потім, коли йтиме на вулицю і в контейнер вкине по дорозі. Я вже виморилась їй пояснювати, що так не робиться, а вона все одно за своє. Пакет за двері і господиня.

А посуд. Вона його содою миє. Не засобом звичайним а саме содою. І раковину нею і вбиральню і ванну. я їй показую, що на полицях магазинів уже давно є прекрасні засоби для цього, але їй ніби не видно. Миє содою і все тут.

У холодильнику вона чомусь усі полиці харчовою плівкою обгортає. Ну, уявіть собі таке. Я знімаю, а вона знову. Питаю навіщо ви це робите, а вона мені каже, що так звикла і холодильник завше як новий. Людоньки я на стіни скоро лізтиму від її вигадок.

Підлогу миє щодня. Не раз на тиждень, як нормальні господині, а щодня. Я прошу її заспокоїтись а вона просить вибачити її і миє щоденно.

Не знаю, як перевиховати дорослу людину. Вести господарство вона не вміє зовсім. Дивно, як мій чоловік виріс у неї таким хорошим. Чи довго я ще зможу терпіти присутність такої людини поруч не знаю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post