fbpx

Співробітники поліції будуть фіксувати порушення швидкісного режиму за допомогою радарів: коли очікувати

Для ефективної боротьби з перевищенням швидкості патрульним мають намір повернути прилади, якими раніше користувалися працівники ДАІ. Про це заявив Сергій Бадалян, представник патрульної поліції в Волинській області. За матеріалами ETCETERA.MEDIA

Читайте також:Щастя поруч: українець всиновив більше 30 дітей

За інформацією поліції, на території України тільки за перше півріччя 2018 року відбулося майже 70 тисяч ДTП, в яких трaвмувалося 13 тисяч осіб і ще 1 237 – загuнули.

За словами Сергія Бадаляна, однією з основних причин авaрій є перевищення швидкості. При цьому представник патрульної поліції зазначив, що на даний момент правоохоронці позбавлені технічної можливості фіксувати швидкість і, відповідно, залучати водіїв за порушення встановлених обмежень.

«Зараз очікуємо, що на рівні держави буде проведена відповідна сертифікація та повірка приладів, якими раніше користувалися працівники ДАІ, і які будуть повернуті, щоб ними користувалися патрульні поліцейські», – заявив Бадалян. Також він зазначив, що використовувані раніше в ДАІ прилади в робочому стані, необхідно лише провести сертифікацію.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що співробітники поліції будуть фіксувати порушення швидкісного режиму за допомогою радарів, так як для введення автоматичної фіксації необхідно вносити зміни в законодавство. Повернення на дороги контролю за швидкістю міністр обіцяв з 27 липня 2018 року.

You cannot copy content of this page