fbpx

Справити перше враження не вдалося, і пропозиція дружби було відкинута, я вирішив брати її наполегливістю. Моя тактика була проста – я завжди буду поруч, буду допомагати і приходити за першим покликом. В кінці на мене чекало повне розчарування

Три роки тому в нашій компанії з’явилася дівчина. Її привела моя знайома. Ця дівчина дуже сподобалася мені! Така красива і цікава! Вона була зовсім не схожа на моїх знайомих. Я ще таких не зустрічав!

Але знаєте, вона була трохи зарозуміла. Коли я вирішив подружитися з нею, вона почала насміхатися. Здавалося, що вона неприступна як Снігова Королева, і її серце неможливо розтопити. Але я вирішив ризикнути! Її небажання спілкуватися стало для мене справжнім викликом! Чому це вона вважає мене негідним її уваги? Вона що, вважає себе кращою за інших? Вищою за інших?

Одним словом я вирішив здобути її прихильність! Це стало для мене ідеєю фікс. Мені хотілося, щоб ця дівчина була моєю. Мені захотілося розтопити її неприступне серце! Вона буде моєю дівчиною, чого б мені це не коштувало!

Так як справити перше враження не вдалося, і пропозиція дружби було відкинута, я вирішив брати її наполегливістю. Моя тактика була проста – я завжди буду поруч, буду допомагати і приходити за першим покликом. Я розраховував, що моя опіка та піклування зможуть показати їй моє ставлення до неї і змінять все! Вона буде бачити, що на мене можна покластися у всьому і оцінить це!

Так я і діяв. Коли моїй знайомій потрібна була якась, хай і дрібна допомога, я завжди простягав свою руку. Я намагався оточити свою неприступну красуню увагою і турботою. Іноді, мої друзі піджартовували наді мною. Вважали, що я аж надто упадаю за дівчиною, а вона не звертає на мене уваги. Тільки у мене був інший погляд на ситуацію.

Зрештою, наші стосунки стали теплішими. Моя красуня почала ставитися до мене по-іншому. Ми навіть почали іноді зустрічатися удвох, вона стала ділитися зі мною особистими переживаннями. Я став другом для неї, хоча сам хотів більшого. Мені подобалася ця дівчина, і я мріяв бути її хлопцем.

Так минуло майже три роки з дня першої зустрічі. Наша дружба стала сильнішою. Ми вже не могли один без одного – зідзвонювалися і зустрічалися, допомагали і підтримували у важких ситуаціях. Ми все проходили разом. У якийсь момент моя принцеса зізналася, що хотіла б більшого, ніж дружба. Сказала, що я надійний, хороший друг, і вона не проти мати такого хлопця. Наша дружба показала їй, який я і побачене сподобалося їй.

Тоді, я був просто щасливий! Мої старання не були марними! Я не дарма витратив три роки на цю людину! Те, чого я так хотів, збулося – неприступна королева обдарувала мене своєю увагою! Наші стосунки трансформувалися, ми стали парою.

Через кілька місяців після цього я почав відчувати, що втрачаю інтерес до цієї дівчини. Я не знаю чому так! Просто мені вже не цікаво завойовувати її увагу і справляти враження! Я не розумію, що зі мною? Чому колись важлива для мене людина перестала бути такою! Що змінилося? Невже я керувався просто спортивним інтересом і зараз, коли я досяг своєї цілі, мені стало нецікаво? Або ніяких почуттів не було, і я просто витратив час даремно? Ось і що тепер робити не знаю. Просто в один момент мені стало нудно з нею, і почуття мої виявилися не такими як я думав раніше. Чому вона перестала цікавити мене, коли стала моєю дівчиною? Буде дивно, якщо я з нею розлучуся після трьох років загравань?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page