fbpx

Стала ворогом для власного сина, адже прихистила онука. Ніколи б не подумала, що доживу до от такого. 

Стала ворогом для власного сина, адже прихистила онука. Ніколи б не подумала, що доживу до от такого.

Ніколи не думала, що мені доведеться забирати свого онука від власного сина. Він бачити малюка не хоче. Звичайно, для цього є свої причини, адже моя невістка пішла у засвіти під час появи малюка на світ. З цієї ж причини і свати не хочуть бачити малого.

Найприкріше в цьому те, що після того, як я забрала онука до себе, син став менше розмовляти зі мною. За його словами я зрадила його. Я можу зрозуміти його почуття, але я також не можу просто віддати бідне дитя на волю долі. Ну, як я можу віддати дитя до дитбудинку. Сину він не потрібен, як і батькам невістки. Лиш я і можу йому дати свою любов.

Не буду заперечувати, що в моєму віці це не просто. Я намагалася домовитися з батьками невістки про спільне виховання, але марно. Вони кажуть, що він їм  не потрібен. Цілком очевидно, він ніколи не стане для них онуком.

Однак ось, що гнітить найбільше: його потрібно буде водити в школу, прям як мого сина, а також виховувати. Мені потрібно буде розповісти йому про ставлення до нього в родині, щоб він все зрозумів. Пояснити той факт, що він не потрібен власному батькові і те, чому у нього немає матері. Все це дуже важко я просто не готова.

Мої подруги розуміють мою ситуацію і кажуть, що можуть допомогти в деяких аспектах. Проте, сподіватися тільки на них я не можу. Адже вони теж у віці і теж не всі здорові.

Якщо говорити про те, як ми зараз живемо, то все відносно непогано. Йому тільки три роки, і він мало що розуміє. Не буду приховувати, що його спокійний характер має вирішальне значення. Дивлячись на малюків, які носяться і влаштовують істерики, я дякую Богу, що у мене онук не має таких проблем.

Я не знаю, наскільки добре я зможу виконати роль матері вдруге. Якщо мій син зараз так відноситься до дитини, то це ж я його таким виховала. Як не повторити такої помилки вдруге?

Сподіваюсь, що у когось з рідних мого онука все ж прокинуться почуття до малого. Не може ж безневинне дитя бути абсолютно нікому не потрібним у цілому світі?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news. – заборонено.

You cannot copy content of this page