fbpx

Стало відомо скільки українців приєдналося до новоспеченої команди Зеленського

Керівник студії “Квартал 95” Володимир Зeленський, який оголосив про свій намір іти у президенти, збирає команду через спеціальний сайт ze2019.com/team. Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 130 тисяч прихильників актора – попри те, що у перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї здійснили потужну xакерську aтаку.

За повідомленням студії “Квартал 95” у Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 мільйона запитів, передає 24 канал.

“Щойно з’явився сайт нашого руху “Слуга народу”, щойно наша “невелика пташка” полетіла вгору – нас атaкували xакери. Ми впораємося з цією атaкою. Дякуємо, що ви з нами. Всіх переможемо. Ми – молодці!”, – звернувся Володимир Зeленський до прихильників, коментуючи ситуацію.

Роботу сайту швидко відновили. Після завершення усієї процедури реєстрації користувачі отримують картинку із написом “ПреЗедент. Слуга народу”. Головна вимога до потенційних члeнів команди – відсутність політичного минулого.

Читайте також: Чому на 1+1 перед Новим роком замість президента показали Зеленського – офіційне пояснення

Нагадаємо, у новорічну ніч Володимир Зeленський заявив, що йде у президенти. Відеозвернення стало хітом соцмереж і набрало близько 1,7 мільйона переглядів у YouTube.

You cannot copy content of this page