fbpx

Сусідка – поділилася рецептом сала в мішечку. Чоловік тепер постійно просить його готувати!

Багато хто чула про те, що сало це джерело життєвих сил і це обов’язкова закуска на будь-якому столі. У дитинстві, дідусь завжди давав мені шматочок з кожним прийомом їжі, примовляючи, що від кожної скибочки моє життя збільшується, а здоров’я міцнішає. Тому з таких юних років, сало стало складовою мого раціону.

Я знала небагато рецептів приготування сала, в основному-звичайне засолювання в банку з сіллю, перцем, горошком і ароматними травами за смаком. Але недавно, моєю новою сусідкою стала сім’я з Узбекистану. А як відомо, там знають толк в смачних і незвичайних стравах! Їхня сім’я запросила мене на новосілля і ось там я вперше спробувала таке смачне сало. М’яке, що тане в роті з ароматним післясмаком.

Звичайно ж я попросила рецепт і недовго думаючи, приготувала сало на вихідних. Першим, його продегустував мій чоловік, після чого попросив готувати його тільки таким способом.

У рецепті немає нічого складного, нам потрібно свіже сало, з невеликим прошарком, яке потрібно нарізати на шматочки будь-якої форми. Залишити сало під паперовим рушником, щоб воно ввібрало вологу.

Поки це відбувається, приготуємо суміш для змазування. Для неї необхідно змішати майонез, головку часнику, одну столову ложку солі і чайну ложку перцю меленого, солодкого червоного перцю і для смаку пару листочків лаврушки.

Після просочування кожного шматочка майонезною сумішшю, необхідно покласти їх в індивідуальні пакети і зав’язати. Потім, за принципом матрьошки, пакет опускається в ще один пакет і також зав’язується.

Пакетики опускаються в киплячу воду і варяться протягом 2,5 годин. Після варіння, дістаємо сало з води і даємо час відстоятися і охолонути. Після, дістаємо з кульків нашу ароматну закуску і відправляємо її ще на 12 годину в холодильник. Ви отримаєте найароматніше ароматне сало в вашому житті!

Читайте також: Свекруха забрала все. Навіть останню картоплю.

Приємного апетиту, вам точно сподобається!

You cannot copy content of this page