fbpx

Свекруха дуже незадоволена, бо мій чоловік, приїхавши з закордону, поклав усі гроші на карту. Вона розраховувала, що він привезе готівку.

Свекруха, напевно, мріє про те, щоб мій чоловік віддавав їй усю зарплату, а вона видавала нам усім гроші на кишенькові витрати, скільки вважає за потрібне.

Зараз свекруха дуже незадоволена, бо мій чоловік, приїхавши з закордону, поклав усі гроші на карту. Вона розраховувала, що він привезе готівку. Зрозуміло, ми допомагаємо їй у фінансовому плані, але не так, як вона очікує. Свекруха розраховувала, що чоловік віддасть усі наші заощадження їй на лікування, хоча сама навіть не може довести його необхідності.

Сьогодні вона зателефонувала і виголосила цілий список претензій моєму чоловіку. Мовляв він приїхав, а грошей привіз дуже мало, коштів дуже не вистачає. Щоб грошей для неї не було мало, чоловік має віддавати їй усю зарплату, як я розумію.

Її поведінка хоч і нахабна, але її легко пояснити. Справа в тому, що до нашого шлюбу чоловік повністю забезпечував свою матір. Він також працював закордоном та привозив великі суми грошей. Свекруха купувала, що хотіла, ні в чому собі не відмовляла. Також, вона допомагала дочці. Вони звикли до того, що мій чоловік утримує їх обох. А тепер, коли у її сина з’явилася власна сім’я, їхнє фінансове становище стало зовсім непростим. Грошей не вистачає на жодні потреби.

Тепер нам доводиться постійно вислуховувати скарги від свекрухи. Вона голосить, що пенсії їй не вистачає. Адже раніше вона мешкала на широку ногу. З тих грошей, які віддавав їй мій чоловік, свекруха купила дачу у чудовому місці. Вартість дачі дорівнює ціні однокімнатної квартири. Вона не раз хвалилася своєю економністю і вмінням розпоряджатися грошима. Звісно, ​​чужими грошима розпоряджатися легко. Мій чоловік важко працював. Міг би купити власну квартиру, якби гроші не потрапляли до рук матері.

Проте вона вміє випрошувати гроші. Постійно скаржиться на те, що вона бідує і вважає, що ми недозволено шикуємо. Виявляє невдоволення, якщо ми купуємо якісь речі та каже, що ми не вміємо розпоряджатися грошима.

Навіть якщо купуємо одяг для дитини, я вже бачу на її обличчі невдоволення. Мовляв, навіщо маленькій дитині стільки речей? А ми просто купуємо їх через те, що наше маля виростає зі старих.

Мені здається, свекруха спокійно спати не може знаючи про те, що він віддає більше грошей своїй дружині та дитині, ніж їй та сестрі.

You cannot copy content of this page