fbpx

Свекруха незадоволена, що я варю для доньок яйця в супі

На щастя, ми живемо окремо від моєї мами і мами мого чоловіка, тому що підходи до виховання дітей і побуту чоловіка у нас абсолютно різні. Але непорозуміння все-таки трапляються, коли іноді вони приходять до нас у гості.

Ось свекруха приїхала до нас у вихідні, погратися з онуками. Я як раз почала готувати обід, подумала, що мені випала можливість зробити це спокійно, але зарано я раділа. Свекруха прийшла з дівчатками на кухню, і вони почали мені «допомагати».

А я, коли варю суп, спочатку ставлю м’ясо на бульйон, і він вариться приблизно півтори години. Я його ще 2 рази зціджую, щоб все гарненько виварилося. І ось, якщо мені потрібні ще яйця для салату, то я в перший бульйон їх кладу і варю. Тому що займати ще однієї каструлею плиту мені не хочеться, місця і так мало.

Свекруха, коли побачила, що я поклала яйця в бульйон, заледве не одягла мені цю каструлю на голову. Каже, ти що робиш, це ж брудні яйця, їх в магазині робітники руками переставляли, а ти дітям в суп. Я їй пояснила, що яйця я добре помила і нічого страшного не трапиться. Але свекруха все одно була дуже незадоволена, а потім і зовсім відмовилася їсти суп на обід.

Я розповіла цю історію чоловікові, і він сказав, що свекруха йому навіть дзвонила, скаржилася, що я варю яйця в супі для її онучок і вона дуже цим незадоволена. А я не розумію що не так?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page