fbpx

Свекруха подарувала 4-річному онуку подарунок за 16 тисяч гривень

Ось всі кажуть, що свекруха така-сяка, з дітьми не допомагає ні морально, ні матеріально, а у мене все навпаки і це теж не такий солодкий шматок пирога, як ви могли б подумати.

Чоловікова матір на пенсії вже давно, вийшла достроково за вислугу років. Тому, коли я народила сина, вона відразу ж стала активно допомагати: і гуляти, і речі купувати. Ми живемо поруч, нікого такий розклад особливо не напружував. Єдиний внук все ж. Але дитина підросла, зараз синові 4 роки.

І свекруха виконує будь-який його каприз. Хочеш робота – ось тобі робот, хочеш кілограм шоколадок – ось тобі шоколадки. І це просто в будні, на свята все набагато безумніше і дорожче. На передостанній День народження вони його возили на три тижні на море в Болгарію, а на останній, який був на днях, подарували цуценя. Цуценя за 16 000 гривеньок.

Син давно просив мене завести домашнього улюбленця, але ми живемо в квартирі-студії, самі на головах один в одного, яка тут може бути тваринка, та й я не фанат звірів в квартирі, вони вимагають занадто багато турботи, уваги і грошей. У подруги собака згризла шкіряний диван, у сестри кіт помітив всі килими в квартирі. Спасибі, такого щастя мені не треба. І я про це говорила (!) Ользі Михайлівні.

Але вона, мабуть, вирішила, що раз улюблений онук хоче цуцика, то ось тобі цуцик. Причому подарунок було презентовано на святі, син і всі діти навколо верещали від захвату, він з цією собакою досі спить і мало не в зуби дивиться. А мені-то що робити? У той день ми не змогли поговорити, а потім свекруха поїхала у справах і сказала, що побачимося після вихідних тільки. Таке відчуття, ніби вона дає мені час охолонути, щоб я не наговорила зайвого. Я і сама не хочу псувати хороші стосунки, але як же дратує!

Як мені вчинити, що їй сказати?

До речі, вартість цуценяти мені озвучив свекор, шепнув, щоб навіть не думала залишати на вулиці або віддавати, бо ж такі грошищі.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page