fbpx

Свекруха днює і ночує під будинком Оленки з увімкненою камерою на телефоні. І все б нічого, але свекруха ж колишня, а сина її його діти і не цікавлять

Нарешті, на днях, заїхала до своєї подруги. Ми вже давно з нею не бачилися, тому відклали всі справи в сторону і почали пити чай. Так наші розмови і понеслись про те, і про се. У кожної було дуже багато інформації, якою хотілося б поділитися одна одній.

Моя подруга Олена розлучилася з чоловіком, приблизно чотири роки тому. А до того, в один прекрасний день, вона познайомилася з чоловіковою теперішньою дружиною, яка була при надії.

Він переїхав в інше місто з новою дружиною і в рідних краях більше не з’являвся. Навіть до родичів не приїжджав гостювати. Його мама, спочатку, раділа новій невістці та й не забувала про колишню, щоб життя медом не здавалося. Тому подеколи заходила до онуків у гості.

Відносини були не найкращі, тому моїй подрузі такі візити вкрай не подобалися. Вона неодноразово говорила і пояснювала, що внуки самі можуть приходити до бабусі в гості, коли необхідно або, коли їй стане сумно. Отже, бачити в своєму будинку свекруху їй не хотілось.

Тим більше, що після розлучення їй довелося продати спільне майно і поділити все навпіл. Цих грошей їм не вистачило навіть на кімнату в комуналці. Жила декілька років на орендованій квартирі, та паралельно накопичувала свій будинок.

Досі, вона ще в боргах з усіх боків, але з пристойним житлом. Тоді їй ніхто не допоміг, крім друзів і начальства по роботі.

Про чоловіка нагадують тільки аліменти, ну і свекруха зі своїми візитами, раз в тиждень.

Декілька місяців тому у подруги з’явилися нові відносини. Чоловік дбав не тільки про неї, а й про дітей.

Нарешті, в її житті з’явилася якась надія. Він запропонував почати жити разом, однією дружньою сім’єю, але вона була ще не готова.

Вони часто зустрічалися, а іноді він заїжджав до них в гості. Завжди намагався брати участь в її житті та допомагати з дітьми.

В черговий раз, після того, як завітала колишня свекруха, подруга намагалася пояснити їй, що вона не хотіла б бачити її на своєму порозі, кожні вихідні. Тим більше, що у неї вже є нова невістка, якій тепер необхідна допомога.

Свекруха ж гонорово заявила, що приходить в гості до онуків, а те що вказує на якісь недоліки, так не чужа людина вона у цьому домі, тому має повне на те право.

Але головне було попереду.

під час одного з таких візитів свекруха зустрілась з новим кавалером Олени. Ох і сцену вона влаштувала, геть наряд викликала. Мотивувала все тим, що невістка не має права у дім хоч когось приводити. Єдиний чоловік який має прав переступити її поріг, це батько дітей, далі зась.

Сидить Олена і сміється і плаче. Свекруха тепер у неї під будинком і днює і ночує з увімкненою камерою на телефоні. Намагається довести, що Олена не надто хороша мама. Коли Олена прямо запитує чого та намагається цим досягти, та пояснити толком нічого і не може. Онуків до себе забирати вона не хоче, син її теж, але Олена не така в принципі.

І що його робити?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page