fbpx

Свекруха жоpстоко розіграла невістку, викpавши дитину

Цю ситуацію я ніколи не забуду, адже це були одні з найгірших миттєвостей в моєму житті.

Чоловік вирушив допомогти моїй мамі з ремонтом, а ми з донькою (їй рік) залишилися вдома. О першій годині дня Анюті пора було спати, і я поклала її в ліжечко, яке впритул знаходиться поруч з нашим ліжком. Одну стінку ліжечка ми прибрали, щоб зручніше було, і так начебто донька поруч, але окремо. Я почала співати їй колискову і ми обидві заснули.

Частенько ми спимо вдень разом, і в цей раз я теж заснула разом з нею. А коли малеча прокидається, то починає копошитися і будить мене. Тільки в цей раз я прокинулася одна, а Анюти не було.

Я перелякалася не на жарт і почала кликати доньку, тільки відповіді ніякої не було. Я помітила, що вікно відчинене, і мене аж пробило холодним потом. Трясучись, я виглянула назовні і полегшено зітхнула, – на землі нікого не було.

Намагаючись знайти Анюту і ламаючи голову, як вікно опинилося відчиненим, я натрапила на телефон і побачила кілька пропущених дзвінків, і почала дзвонити чоловікові.

– Анюта пропала! – прокричала я в трубку, і тут же почувся єхидний голос чоловіка:

– Що, загубила? Вона гуляє з мамою. Тобі додзвонитися не могли. Я сказав мамі, щоб вона прийшла і почекала, поки прокинетеся, а потім мама подзвонила і сказала, що донька прокинулася і забрала її гуляти.

Скидаючи виклик, я швидко одяглася і побігла шукати їх, телефонуючи свекрусі.

Вона радісно повідомила, що вивела внучку у двір, і я швидко знайшла їх, тут же взяла крихітку на руки і міцно її обняла.

– Як ви могли без мого відома забрати дитину?! – в гніві вигукнула я, притискаючи доньку до себе.

– Я дала тобі поспати, тільки і всього, – відповіла свекруха, не стримуючи злу посмішку. Відразу стало зрозуміло, що вона спеціально вікно відкрила.

– Тому що не було чого вдень спати! – долинуло слідом, – за дочкою дивитися треба, щоб не сталося чого!

Маленька пхикала, а так буває тільки коли вона не доспала. Погодувавши дочку, я стала читати їй книгу, і Аня знову заснула. Схоже, свекруха ще й розбудила її, адже зазвичай Анюта спить один раз в день, а якщо розбудити, то досипає потім.

А я сплю дуже чуйно і завжди чую, коли дочка прокинеться. І в кімнаті нічого небезпечного: ніяких гострих кутів, відкритих розеток, табуреток і стільців.

Читайте  також: До Тані підійшла свекруха, щоб, за народним звичаєм, зняти з невістки вельон. Таїсія Петрівна своїми довгими холодними пaльцями виймала з Таниних кіс шпильки. І… щось шепотіла. Невже якесь пpoкляття?!

Звичайно, я не повірила в те, що свекруха тільки хотіла про мене подбати. Ні, вона спеціально відкрила вікно, щоб я переживала, і дочку розбудила завчасно. Та й слова, кинуті мені вслід, красномовно це доводять.

Чоловік повернувся засмученим і розповів, що свекруха скаржилася на мою невдячність. Розповіла йому про своє бачення ситуації, і він теж здивувався відчиненому вікну. Чоловік мене підтримав, він добре свою матір знає.

Oгидно вийшло: наді мною познyщалися так, що я мало не посивіла, а я ще й винна. Мабуть, свекрух від мене подяки очікувала?

Уляна, 28 років.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page