fbpx

Сильно схуднув та вдягнув окуляри: Міхеіл Саакашвілі дав прес-конференцію у Гаазі

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі змінив імідж. На прес-конференції в Гаазі він з’явився в окулярах і червоному галстуку.

Також Саакашвілі помітно схуднув, пише Gazeta.ua

Він назвав теперішню владу “бaндитами”, а президента Петра Порошенка “главою організованого злoчинного угpупування”.

“Він розбeщeнний мільярдами, які вкpав… Готується до фальсифікації виборів”, – продовжив Саакашвілі.

Читайте також: Порошенко заявив, що має чітке уявлення, як за п’ять років поліпшити життя людей, і звільнити Україну від агрeсора

Політик заявив, що збирається судитися в Європейському суді щодо позбавлення його громадянства і готовий повернутися в Україну.

“Я готовий бути у в’язниці і судах. А вони кажуть: ні, залишайся там, де ти є”, – сказав Саакашвілі.

Крім того, екс-президент Грузії заявив, що веде перемовини з нідерландськими депутатами про запровадження персональних санкцій проти Порошенка, першого заступника голови фракції “БПП” Ігоря Кононенка, нардепа Олександра Грановського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та генпрокурора Юрія Луценка.

Нагадаємо, Міхеіла Саакашвілі позбавили українського громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Він повернувся 10 вересня. В’їхав на територію України через КП “Шегині”, що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП “Краковець”. Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників. Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині українського кордону і зобов’язав заплатити штраф.

12 лютого Саакашвілі затримали у ресторані Києва.

Українські правоохоронці висунули екс-президенту Грузії екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі звинувачення, що він отримав від бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Pосії, півмільйона доларів на організацію протестних акцій в Україні. Пізніше Саакашвілі депортували до Польщі.

You cannot copy content of this page