fbpx

Син уже три роки живе з дівчиною у неофіційному шлюбі. Просить її про діточок, але та без штампу в паспорті їх навіть не планує, пропонує заміж – без власного житла до РАЦСу не йтиме. І що це скажіть мені таке? Я он усе життя в гуртожитку прожила, трьох дітей виростила і що? Та так пів країни живе, що за вигадки узагалі?

Син з дівчиною зустрічаються біля трьох років. Він впевнений у своїх почуттях на всі сто відсотків. Дуже хоче дитинки. Бачу, він все робить, аби якомога краще забезпечувати сім’ю. Нехай і не офіційну сім’ю, але це тимчасове явище.

Але ось останнім часом його бажання стати батьком переросло в якесь марення прямо. Він тільки про дитинку і говорить, але його громадська дружина всі розмови припиняє на пів слові.

Кожна їх розмова про дитину закінчується однією і тією ж фразою: діти повинні народжуватися в шлюбі. Коли, в черговий раз, синок зробив пропозицію і подарував обручку, дівчина його просто ошелешила. Ця пані не хоче заміж у нікуди. Їй лиш своє житло до штампу подавай. Мовляв, коли буде в них власний дім, тоді і весілля буде і дітки підуть.

Я все чудово розумію. Кожній дівчині хочеться прийти в свій будинок і жити в зручностях. Але ж не все і відразу? Не всі ж можуть дозволити собі взяти і придбати житло. Для цього потрібна певна кількість часу і грошей.

Син непогано заробляє, але все-таки не досить ще накопичено. Іпотеку поки брати не може. Потрібно назбирати суму побільше і тоді можна щось купувати. А до того планує знімати житло. Але дівчина непохитна. Спочатку квартиру, а потім дітей.

Як же мене це дістає. Може, син ще років десять буде збирати, що тепер, онуків не побачити ?! Якщо всі так будуть думати, то поява дітей взагалі зійде нанівець. А як же раніше десятиліттями жили в гуртожитку, чекаючи своєї черги. І нічого, всі росли і нормальними людьми виросли.

Всі мої спроби переконати дівчину зазнають поразки. Ось взяла собі в голову ці забобони і все тут. А я хочу стати бабусею зараз, а не в 80 років.

Тепер наступне питання: чи може така дівчина бути підтримкою і опорою по життю ?! Чи можна довіряти такій людині? Це означає, що якщо ти при грошах – то ти потрібен, а якщо навпаки, то до побачення ?!

Невже їй чужі почуття душевного спокою і сімейного затишку? Ну, не можна ж все міряти грошима. Син у мене дуже і дуже перспективний і мене дуже непокоїть позиція його дівчини.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page