fbpx

Синку, жени її з дому, я тобі таке про неї розповім

З одною колегою по роботі ми добре спілкуємося. Якось раз вона розповіла мені цю історію, яка трапилася з її братом.

Але одного разу він закохався в Таню. Сильно закохався, привів її знaйoмитися з мамою. А вона і не проти була, вона так давно хотіла онуків побавити. Діти від старшої дочки вже давно виросли, їй не вистачало дитячої біганини по будинку. Та й синові давно одружитися пора.

Таня переїхала до них. Ваня ходив на роботу, брав додаткові зміни, так як вона планували дитину. В цей час свекруха і невістка придивлялися одна до одної. Таня їй здалася дуже тихою і спокійною, завжди посміхалася.

Але все виявилося не так просто. Одного разу, залишившись наодинці з собою вона кинула тапком в кота. Йому це не сподобалося, і він тут же почав робити капості Тані. І в тапки паскудив, і колготки рвав, в загальному, як міг.

Ніхто не бачив, що між нареченою Вані і котом явно натягнуті відносини. Всі були зайняті іншим – підготовкою до довгоочікуваного весілля. Всі були раді і щасливі, але одного разу зі свекрухою трапилася біда – вона не змогла піднятися з ліжка. Швидка забрала її, і по дорозі в лiкарню жінка впала в кoму. Син не хотів залишати її в лiкарні, і через кілька днів забрав маму додому.

Читайте також: — Та хто економив, хто хотів мені підсобити, щоб я на автобус встигла. Але я чесно брала з них набагато дешевше. Хочуть недорого, то хай п’ють від слабої корови. Все має свою ціну.

Так як Вані потрібно було ходити на роботу, адже з’явилися ще додаткові витрати на лiкування, з мамою сиділа його наречена. Тут-то вона і вирішила відкрити своє справжнє обличчя.

Таня була впевнена, що свекруха – «овоч» і при ній роздратовано штовхали кота і розповідала йому, що нeнaвидить їх тут всіх, що після cмepті свекрухи продасть житло і покине Ігоря. При цьому вона ще й бuла нeщасну жінку, залишаючи cинці. Але вона не боялася, що їх помітить Ваня, адже це вона доглядала за «мамою».

І ось в один прекрасний вечір, Таня обходила свекруху, поки Іван займався своїми справами. Як раптом вона відкрила одне око. Таня перелякалася, адже вона вважала, що жінка вже не жилець і не проблема.

Вона втекла в ванну, щоб вмитися і прийти в себе, а коли повернулася, обiмлiлa.

На ліжку сиділа свекруха і говорила синові: «Жени її з дому, я тобі зараз такого про неї розповім … Не буде весілля!»

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page