fbpx

Такого хамства і хитрості, я від сина не очікувала. Дочка, яка живе за кордоном, увійшла в наше положення, допомогла. А синочок, якому те, що ми затіяли, і що йому було потрібне в першу чергу – осудив і на сміх підняв. А потім, як ні в чому не бувало «Приймай мамо онуків.» А дзуськи тобі синочку

Такого хамства і хитрості, я від сина не очікувала. Дочка, яка живе за кордоном, увійшла в наше положення, допомогла. А синочок, якому те, що ми затіяли, і що йому було потрібне в першу чергу – осудив і на сміх підняв. А потім, як ні в чому не бувало «Приймай мамо онуків.» А дзуськи тобі синочку

Вік передпенсійний. Вирішили з чоловіком побудувати дачу, щоб в старості було де відпочити і попоратись коло землі. Частина грошей була відкладена, решту суми попросили в борг у дітей. Дочка, живе закордоном, з радістю перерахувала суму, якої бракує, навіть більше ніж просили. А син з невісткою відповіли, що дача їм не потрібна, вони відпочивають в Туреччині.

Вони не бідують, обидва при хорошій посаді, заробітки більш ніж пристойні. А батькам допомогти відмовилися. Дружина сина під каблуком тримає, а вона скупа. Ну, гаразд, подумали ми з чоловіком, як говоритися не плюй в колодязь. Відносини наші не зіпсувались, ми все ж продовжували по-родинному спілкуватись.

На будівництво будинку пішли всі гроші. На облаштування ділянки не вистачало. Переступивши через гордість, прошу у сина позичити потрібну суму.  Отримала відмову, знайшов мільйон відмовок. Чоловік узяв кредит у банку. Викрутилися. Через рік ми таки закінчили будівництво.

Були травневі свята, з чоловіком поїхали на дачу, запросили друзів. Дзвонить син, горить, що після 25 травня привезе нам онуків на відпочинок. Їм потрібне свіже повітря, вітаміни. А я відповіла: «Так вашій родині дача не потрібна, ви в Туреччині відпочиваєте, туди і вези своїх дітей, годуй вітамінами, вигулюй на свіжому повітрі». І вимкнула зв’язок.

Не можу я хамства терпіти: не допомагали, нас осуджували, на сміх піднімали, а тепер просто ставлять
перед фактом – відкривай ворота, внуки їдуть. Хочуть і на курортах бувати і на ділянці відпочивати. Ні, так справа не піде.

Онуків звісно шкода. Я їх люблю і дуже. Вони не винні, що у них такі жадібні і хитрі батьки. Але такої поведінки, наглості і хитрості я терпіти не буду. Гаразд, не було б у них грошей. Ми б зрозуміли, але на Туреччину 3 рази в рік вистачає. Невістка з салонів не вилазить.

У чоловіка було професійне свято, приїхали в квартиру син з невісткою. Обидва всім своїм зовнішнім виглядом показують – ображені, а я поводжу себе, як ні в чому не бувало. Знову торкнулися питання відпочинку на дачі. Принципово відмовила.

Вкладати гроші не хочуть, а погрітися на сонечку бажають. Коли сиділи за столом, ділилися дачними планами, розповіли про бажання поставити басейн. Могли б сказати, що басейн встановлять за свій рахунок або кредит погасять. Але сидять і мовчать. Ось і ми відмовили.

Дочка зателефонувала, сказала, що гроші віддавати не треба, це подарунок. Вона в іншій країні живе, взагалі на дачний відпочинок не претендує, але допомагає.

Чесно, син мене дуже бразив. Не очікувала. Бережіть батьків.

Редакція тексту – intermarium.news

You cannot copy content of this page