fbpx

Тато з 2 синами нарубали 80 вантажівок дров, але не забрали їх собі. Причина розчулить вас до сліз!

Для того щоб робити добро, не обов’язково бути мільйонером. Можна на своєму місці, в рідному місті допомагати людям, розповідає На Волне.

Шейн Макденіел опублікував фотографії в Facebook зі своїми синами. Вони заготовили 80 машин дров, щоб роздати їх нужденним.

«Ніхто не замерзне в цей святковий сезон», – написав 47-річний Макденіел в своєму пості, пропонуючи безкоштовну доставку.

Протягом декількох днів пост поширився по всьому світу. Почали з’являтися повідомлення – прохання про дрова, пропозиції про допомогу, листи подяки і навіть пропозиції про шлюб.

З початку листопада Макденіел і його сини доставили дрова сотням людей, у яких немає грошей на опалення своїх будинків.

Самотня мама Кейтлін Тикер, 28 років, яка живе в пересувному будинку в Лейк-Стівенс зі своєю 3-річною дочкою, була схвильована допомогою Макденіел, оскільки дров’яна піч – її єдине джерело тепла.

Еббі Валентайн, 42 роки, також отримала допомогу. Їй стало важко зводити кінці з кінцями після того, як її старший син загuнyв внаслідок авaрії.

Макденіел – власник пивоварного заводу. Його публікація спонукала безліч людей долучитися до ініціативи.

Добровольці з місцевого банку допомагають розбирати запити на дрова і складати списки доставки. Дошка оголошень заповнена пропозиціями про пожeртвування. Люди приходять вдень і вночі, щоб привезти свою частину дров.

Багато одержувачів дров не можуть висловити свою подяку словами, у них постійно сльози на очах.

Але дехто сприймає це як належне і навіть не дякує. Чоловік розуміє їх і каже, що милосердя – це давати, а не брати.

Відмінна ініціатива, чи не так? А як у ваших містах допомагають людям?

You cannot copy content of this page