fbpx

Топ 10 шикарних ідей з простих піддонів для дачі. Аж руки чешуться повторити

Практичні приклади меблів з палет, які можна реалізувати цієї весни. Багато хто вважає, що з дерев’яні піддони годяться для того, щоб використовувати їх в перевезенні вантажів. Однак дизайнери, так і дачники знаходять їм вельми корисне застосування. Ці 17 класних ідей можна реалізувати цієї весни.  Джерело

1. Міні-бар

Стильний навісний міні-бар, зроблений з дерев’яного піддону, пофарбованого в чорний колір, з відкидною кришкою стане стильною  прикрасою фасаду дачного будинку і корисною штучкою для всіх любителів коктейльних вечірок.

Читайте також: Він викупив 300 га лісу і побудував ” Місто сонця”. Погляньте, адже це справжній рай на землі

2. Гойдалки

Прості гойдалки, зроблені з дерев’яного піддону і металевих ланцюгів, не завадять ні на одній дачній ділянці, незалежно від того, є у вас діти чи ні.

3. Організатор для садового інвентарю

Всього один дерев’яний піддон допоможе навести порядок в садовому інвентарі. За допомогою такої простої деталі ви зможете акуратно, надійно, а головне, ергономічно зафіксувати граблі, лопати та інший садовий інструмент.

4. Тумба

Багатофункціональна тумба, зроблена з кількох палет, може стати прекрасним доповненням зони барбекю на вашій дачі. Кілька гачків для рушників і кухонних аксесуарів, а також полички для посуду і напоїв зроблять цю тумбу незамінною помічницею на задньому дворі.

5. Шезлонг

Використовуйте дерев’яні піддони, щоб побудувати оригінальну і дуже зручну конструкцію з лавкою-шезлонгом, розташовану під невеликим навісом.

6. Креативна лава

Незвичайна подвійна лавка з м’якими сидіннями, впишеться в будь-який двір і стане чудовим місцем для відпочинку.

7. Місце для відпочинку

Невелика кабінка, побудована з дерев’яних піддонів, зі зручним диваном всередині стане родзинкою вашого двору і улюбленим місцем для відокремленого відпочинку.

8. Садовий столик

Використовуйте дерев’яні піддони, щоб змайструвати практичний і оригінальний столик для садівництва. Поставте його на ганку і використовуйте для пересадки рослин, а також для зберігання дрібного садового інструменту.

9. Комплект меблів

Стильний комплект садових меблів з диванами, кріслами і столиком – мабуть, найкраща ідея щодо застосування непотрібних піддонів. Такі меблі прекрасно впишуться в ландшафт сучасної дачної ділянки.

10. Грядки

Мрієте про акуратні красиві грядки? Вам просто необхідні будівельні піддони. Такі грядки найкращим чином підходять для вирощування полуниці, зелені і листового салату. Однак, уважно стежте, щоб під рейками  не оселилися жуки.

11. Клумби

Компактні полуничні клумби – ще один цікавий спосіб використання дерев’яних піддонів. Такі грядки не тільки оригінальні і красиві, але і дуже ергономічні, що дуже непогано, якщо мова йде про маленьку ділянку.

12. Подіум

Яскравий подіум з декількох дерев’яних піддонів – простий і доступний спосіб облаштування майданчика для відпочинку на задньому дворі.

13. Дровница

Зберігання дров може бути красивим, якщо змайструвати для цих цілей високу дровницу. Все що для цього знадобиться 4-5 дерев’яних піддонів.

14. Вулична лава

Проста лава, для створення якої знадобиться всього два будівельних піддону і будь-яка фарба, прекрасно впишеться в ландшафт будь-якого саду.

You cannot copy content of this page