fbpx

Три модні конфузи вaгiтної Меган Маркл, які, напевно, залишилися в пам’яті багатьох її шанувальників (фото)

Тур герцогині Меган і принца Гаррі Австралією та країнами Океанії завершився кілька днів тому. Згадуємо три кумедних образи вaгiтної герцогині, які, напевно, залишилися в пам’яті багатьох її шанувальників.

Повідомляє intermarium.news з посиланням на ТСН

Читайте також: ВAГIТНА МЕГАН МАРКЛ ЗАСВІТИЛА СТРУНКІ НІЖКИ В ШИКАРНІЙ БІЛІЙ СУКНІ: ЧАРІВНІ ФОТО

Найбільше в цьому турі запам’ятався випадок на червоній доріжці. Коли Меган вийшла у червоній сукні Self-Portrait з тонким ремінцем на талії і чорних туфлях-човниках на шпильках.

Тоді з герцогинею стався конфуз, бірку з подолу її сукні забули зняти, і вона бовталася просто на платті знизу.

Про цей випадок потім багато говорили в пресі, але герцогиня ситуацію ніяк не виправдовувала.

Також ми пам’ятаємо, коли герцогиня Сассекська вийшла на публіку в смугастому сарафані на тонких бретельках. Вона вітала публіку та обіймалася з дітьми. Всі змогли оцінити стрункі ноги герцогині, коли вона присіла в сарафані від бренду Reformation, збоку якого був дуже високий розріз.

І, здавалося б, герцогиня повинна була врахувати ці дві ситуації і не допустити подібне. Але, ні, в останній день Меган вийшла попрощатися з публікою в синій сукні від Givenchy, яка буквально просвічувалася на сонці так, що видно було не тільки ноги, але і нuжню бiлuзну герцогині.

Стрункій фігурі вaгiтної герцогині Меган, звичайно, можна позаздрити. Але що про це скаже королева Єлизавета II? Або тактовно промовчить, зробивши вигляд, що нічого не знає, як думаєте?

You cannot copy content of this page