fbpx

Три знака Зодіаку серед чоловіків, які практично не підходять для серйозних стосунків

Якщо ви шукаєте легкий і самий гладкий шлях до щасливого кохання, то, можливо, вам не слід зустрічатися з чоловіками-представниками цих Знаків Зодіаку. Джерело

Таке вже траплялося. Жінка зустрічає чоловіка. У неї виникає до нього інтерес. Він починає доглядати за нею з усім шармом і вміннями. Вона закохується в нього. І тоді вони починають відносини. В ідеалі, все йде прекрасно, але так відбувається не завжди.

Іноді до жінки в стосунках погано ставляться. Вона виявляється жeртвoю жoрстoкого поводження і маніпуляцій. Іноді їй зраджують і брешуть. Іноді її кидають без пояснень і попереджень. Їй рoзбuвають серце, і ніхто не хоче випробувати на собі цю тяжку біль розриву. Вона намагається знову встати на ноги і зализати рaни, але пошкодження вже були нанесені.

Жодна жінка не починає відносин, якщо не думає, що все буде чудово. Вона завжди сподівається на краще. Вона завжди щиро вірить, що все буде добре і її чоловік ніколи не розіб’є їй серце. Вона ніколи не думає, що стане жeртвoю жaхлuвого партнера, але все ж таке відбувається.

Багато жінок досить сильні, щоб тягнути відносини на собі якийсь час; може бути цього часу навіть буде досить для того, щоб чоловік дозрів і вступив в свою роль у відносинах. Але є чоловіки, які так і не можуть увійти в відведену для них роль і навіть сильні жінки не можуть постійно нести все на собі. Відносини завжди грунтуються на партнерствi.

Це зусилля  двох. Будь-яке одностороннє зусилля протягом тривалого часу буде марним і виснажливим. Щоб відносини тривали, і чоловік, і жінка повинні викладатися на всі сто. Без виключень. І для деяких жінок це стає дійсно виснажливим. Дуже важко постійно інвестувати в відносини, які закінчаться нічим. Коли потрібно мати справу з чоловіками, які не хочуть робити потрібних зусиль для продовження відносин, це емоційно спустошує. Це може навіть потенційно пошкодити жіноче его і почуття самооцінки.

Така ситуація може змусити її повірити в те, що проблема в ній і вона просто не створена для любові і романтики. Але це далеко не завжди так. Можливо, їй потрібно подумати про те, що вона шукає любов не в тих місцях і тому завжди програє.

Так де ж їй шукати любов? Що ж, Знаки Зодіаку зберігають в собі відповідь. Всесвіт чудесним чином вказує нам правильний напрямок, коли у нас немає відповіді. І якщо ми зовсім загубилися на просторах любові, ми завжди можемо звернутися за порадою до Знаків Зодіаку.

Багатьом жінкам просто доведеться врахувати те, що існують чоловіки, які не створені для відносин; з них виходять жaхлuві партнери з-за їх особистостей і найкраще просто уникати відносин з такими чоловіками усіма способами. Звичайно ж, ми не говоримо, що чоловіки-представники цих Знаків Зодіаку ніколи не знайдуть любов; просто справа в тому, що у них є такі риси характеру, через які з ними дуже важко підтримувати відносини.

Читайте також: A НА ЯКE МІСЦЕ ЗІРКИ ПОСТАВИЛИ ВАС? ТОП НАЙБАГАТШИХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ, ЯКІ ВМІЮТЬ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШІ

Тому, якщо ви шукаєте легкий і самий гладкий шлях до щасливого кохання, то, можливо, вам не слід зустрічатися з чоловіками-представниками цих Знаків Зодіаку.

Риби

Чоловіки-Риби просто-таки секретний інгредієнт для нездорових відносин. Він така людина, яка ніколи не візьме на себе відповідальність за будь-яку свою помилку. Він дуже емоційний і йому часто важко впорається зі своїми почуттями. Він не такий емоційно зрілий, як інші Знаки Зодіаку і тому з ним дуже складно підтримувати відносини.

Діва

Чоловіки-Діви – ходячі перепади настрою. Вони емоційно нестабільні і швидко загоряються. Терпіння і розуміння завжди дуже важливі в будь-яких відносинах, а у чоловіків-Дів таких якостей немає. Вони перфекціоністи і завжди хочуть, щоб все було певним чином. І коли вони цього не отримують, то зриваються і влаштовують сцену.

Телець

Чоловік-Телець – емоційна протилежність чоловікам-Рибам. У той час, як Риби надто емоційні, Тельці, як правило, дуже емоційно відсторонені. Завжди здається, що Тельці живуть, як роботи. Вони вірні своїм партнерам у відносинах, але їх емоційна недоступність завжди буде для них найбільшою проблемою.

You cannot copy content of this page