fbpx

“Це просто треба прийняти. Не жалітися, не плакатися”: Ольга Полякова про складності з подальшим навчанням дочки

Оля Полякова, відома  українська співачка, нещодавно відверто розповіла про складності з подальшим навчанням дочки

Так, за словами співачки її старша донька подавала документи на вступ до п’яти вузів. За словами Ольги, Маша мала мрію навчатися у музичному коледжі Берклі в Бостоні.

Проте, наразі родина зірки, нажаль не має змоги втілити мрію доньки в життя і оплачувати дороге навчання в США.

Ольга зізнається:

“У нас зараз з Марійкою є проблеми, з моєю старшою дочкою. Ми собі думали, що ми підемо в один вуз, але сьогодні немає можливості так багато заробляти і оплачувати цей вуз. Ми прийняли рішення, що вона буде подаватися на підготовчий курс до університету і в наступному році буде подаватися на грант. Тому що той університет, який вона хотіла – музичний коледж Берклі (англ. Berklee College of Music) у Бостоні – дуже дорого коштує.

Сьогодні ми просто не маємо змоги оплачувати їй таке дороге навчання”.

Співачка, також поділилась:

“Я їй сказала: “Доню, це таке випробування для тебе. Ти повинна так підготуватися за цей рік, щоб зробити від себе усе залежне. Якщо ти зможеш виграти грант і вчитися пільгово або безкоштовно – це буде твоя заслуга, це буде твій вклад вже в сімейний бюджет. Тому ти повинна зібратися, доця, гернесенько і зрозуміти, що таке життя”.

За словами артистки, після початку війни в України всім доведеться працювати ще більше і ще важче, аніж раніше. Проте Ольга закликає не жалітися і не плакати, а продовжувати кожному робити свою справу:

“Всім нам зараз дуже складно. Всіх нас витягли з наших життів, з наших кар’єр, з наших робіт. У всіх нас змінилося все, і тепер треба працювати в 5-10 разів більше і важче. Це просто треба прийняти. Не жалітися, не плакатися, а просто працювати ще важче”.

17,06,2022

You cannot copy content of this page