fbpx

Це сталося випадково, коли дружина мого коханого застукала нас разом в ресторані. Він не розгубився, і представив мене як свою помічницю

Чому мені ніколи не щастить у коханні? Як же я втомилася, що завжди доводиться йти на поступки, які ніколи не виправдовують мої сподівань. Я розумію, що в очах багатьох не є гідною жінкою, тому що зустрічають з жонатим чоловіком, але ж це не важливо, коли між нами є почуття, правильно?

Я готова заради нього на все і виконую будь-яку його забаганку. Він обіцяє піти від дружини вже який рік, але все так і не наважується. Я розумію, що у нього є діти і повна сім’я, але хіба це має хоч якийсь сенс, коли кохання в такій сім’ї немає? Ось мене він кохає, і я знаю це точно. А свою дружину? Навряд чи, адже він їй невірний зі мною.

Більш того, я навіть знайома з нею і його дітьми. Це сталося випадково, коли вона застукала нас разом в ресторані. Він не розгубився, і представив мене як свою помічницю. Діти у нього прекрасні, але ким вони стануть, якщо залишаться в такій сім’ї? Дружина у нього з характером, і я прекрасно розумію чому він вибрав мене, а не її. Я зовсім не така. Я ніжна, чуйна, а не жорстка і корислива. Просто в її очах тільки і видно, що від нього їй потрібні тільки гроші, а не почуття чи піклування.

З цього моменту, до речі, ми змогли не ховатися в громадських місцях, адже все завжди можна було перекинути на бізнес-зустріч чи щось таке. За ті два роки, що ми перестали ховатися, я встигла потоваришувати з його дітьми. Вони прекрасні, як я вже говорила, і люблять мене. Мені приємно з ними спілкуватися, і замість постійної прочуханки від їх матері, зі мною вони сміються.

Деякі мої подруги називаються мене наївною, тому що абсолютно впевнені, що такі чоловіки, як він, ніколи не йдуть з сімей. Більш того, деякі з них сміють припускати, що дружина знає про нашу з ним інтрижку. Це ж нісенітниці, я в цьому впевнена. Сенс їй тоді продовжувати зі мною спілкуватися і нічого говорити?

Загалом, це не має ніякого значення, тому що останні півроку мені здається я починаю втрачати надію. Три роки разом, діти ростуть, з дружиною вони катаються разом у відпустку, а мене він бере з собою тільки у виняткових робочих відрядженнях.

І хоч я не довіряю своїм подругам після того, що вони сказали, але в глибині душі мені здається, що вони мають рацію. Адже це частково так і є. Скільки слів він говорив про розлучення і скільки кроків до нього він зробив? Нуль. Якщо протягом півроку все продовжиться так, як і зараз, то мені доведеться вжити заходів. Я не бачу іншого виходу, крім як розкрити все його дружині. І поставити його перед фактичним вибором – або я, або вона.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page