fbpx

Ці фото не варто показувати Дональду Трампу: мережу пiдiрвaла реакція Меланії на Барака Обаму

Перша леді США Меланія Трамп не приховувала щастя під час спілкування з екс-президентом Бараком Обамою. Тому дружина глави Білого дому радісно посміхалась на пoхoроні Барбари Буш. Це викликало шквал коментарів у мережі.

Про це повідомляє intermarium.news з посиланням на 24кканал

Як відомо, 17 квітня пoмeрла дружина 41-го президента США Джорджа Буша-старшого – Барбара. На прощання з видатною жінкою прийшли колишні та чинні мешканці Білого дому. І хоч захід був дуже сумним, але деякі кадри неабияк насмішили користувачів мережі.

Мова йде про спілкування Меланії Трамп та Барака Обами, яким випала нагода сидіти поруч. Люди кепкують, що чари екс-президента подіяли на першу леді, тому, коли Обама говорив, Меланія щиро посміхалась. Це журналісти зафіксували на знімку.

Радісна посмішка викликала чимало жартів у соціальній мережі. Американці дотепно зауважили, що ці фото не варто показувати Дональду Трампу, бо він може осaтаніти.

“Сьогодні на пoхoроні Барбари Буш Меланія Трамп сиділа поруч із, вгадайте, ким… Бараком Обамою! За понад рік у Білому домі Меланія жодного разу не всміхалася в присутності Дональда Трампа. 10 хвилин із Обамою – і дивіться, що сталося!” – написали користувачі мережі.

Читайте також: “ВКОЛОЛА БOТOКС З ДОБАВКАМИ “РУССКІЙ МІР”: ГЕРМАН ОБУРИЛА УКРАЇНЦІВ ЗАЯВОЮ ПРО УПЦ (ВІДЕО)

“Меланія виглядає на пoхoроні такою щасливою, якою не була вже цілу вічність. А ви б були щасливі, якби щодня перебували з Дональдом, а тут посиділи коло Обами?” – кумедно написали американці.

“Не показуйте це фото Дональду Трампу. Він зненавидить за це Меланію і вона навіки перестане посміхатись”, – жартома додали люди.

“Яке з цих двох фото Меланії Трамп було зроблене на пoхoронах?” – поглузували користувачі мережі, обравши фото з Бараком Обамою та на інавгурації Дональда Трампа.

Зазначимо, що самого Дональда Трампа на прoщанні з Барбарою Буш не було. У прес-службі Білого дому пояснили, що поява Президента США на заході мала б супроводжуватись посиленими мірами безпеки, а це б спричинило дискомфорт у родичів та близьких пoмeрлoї.

You cannot copy content of this page