fbpx

Твір «Мамина зовнішність»

Твір «Мамина зовнішність»

“Моя мама дуже струнка. Вона має довгі ноги, але в стопах у неї пласкостопість. Голова у неї трохи більша, ніж моя, бо вона дуже розумна.

На обличчі у неї сіро-зелені очі, дуже тонкі брови і довгі вії, а на повіках у неї блакитні тіні. Ніс у неї нормальний, але з маленьким горбунком, бо вона у дитинстві впала на ніс з велосипеда. Горбунок допомагає їй носити окуляри.

Губи у неї постійно різного кольору, вона фарбується помадою з іншими відтінками увесь час, дивлячись що вона одягла на себе: вечірню сукню, домашній одяг, блузку зі спідницею для роботи абощо.

А ще у мами рівні майже білі зуби. У неї не дуже довга шия, на ній я завжди бачу ланцюжка з каменем. Камінь вона носить завжди, щоб не було видно шраму від опеpaції.

Читайте також: Деякі події у нашому житті ділять його на “до” і “після: 12 веселих коміксів про наші будні

Мама широкоплеча, але їй личить. Мама має красиві жіночі руки, на них у мами завжди нафарбовані нігті. Вона фарбує їх білим, червоним, або прозорим лаком. Мені здається, що у нас з мамою дуже широкі кості, тому у мами такий великий тaз. Ноги у неї рівні, оскільки вона їх не лaмала.

Гадаю, мама могла б стати моделлю, але її туди не візьмуть, бо вона надто низька.

Мені подобається моя мама і я хочу стати такою ж, як вона тільки трохи вище.

Коли цей твір читав тато – він плакав і просив не задавати описати його.

Джерело – Перекладиколяди

You cannot copy content of this page