fbpx

– Ти мені ще й спасибі скажеш! – сказала чоловікові моєму. – Ти що не розумієш? Їй тільки квартира і потрібна! Вона ж уже зараз мріє про те, аби двокімнатну продати і після розлучення отримати власну однокімнатну. Повір, я це бачу ясно

У мого чоловіка є сестра Таня. Досить особлива жінка, якій 35 років. Своєї сім’ї у неї немає, тому вона постійно дає поради, як жити щасливо у шлюбі, нам. Розуміється ця панянка на всьому починаючи від вибору шпалер і побутової техніки, закінчуючи дитячими підгузками. Працює вона добу через три. Тому у нашому будинку її можна зустріти постійно.

Ми маємо однокімнатну квартиру і два роки тому ми намірилися розширити житлову площу. Пригледіли хорошу двокімнатну квартиру, знайшли покупців на нашу і гроші на доплату.

Договір про продаж нашої квартири був підписаний. Отриманий від покупців аванс, ми відразу передали продавцям двокімнатної квартири. На думку Тані, самі зібрати речі ми не в змозі, тому вона прилетіла нам на допомогу.

Допомогла вона неоціненно. Поки ми були зайняті, вона без дозволу взяла папку з документами на наше житло і поїхала до себе з ними.

– Ти мені ще й спасибі скажеш! – сказала чоловікові моєму. – Ти що не розумієш? Їй тільки квартира і потрібна! Вона ж уже зараз мріє про те, аби двокімнатну продати і після розлучення отримати власну однокімнатну. Повір, я це бачу ясно.

Ця витівка стала останньою краплею. Це крапка в наших і без того напружених відносинах. Приймати в домі людину, яка приносить стільки негативу я не мала наміру.

Я заборонила чоловікові запрошувати Тетяну в наш будинок. Натомість її поставила перед фактом, що віднині ми не родина узагалі. Документи вона повернула чоловіку, але робила це так, ніби рятувала його, а він нічого не зрозумів, ще й винною її чомусь зробив.

Смішно, але через два місяці після припинення відносин між нами до нас зі сльозами на очах прибігла свекруха. Благала помиритись з Тетяною, адже вона сама з нею у домі просто не витримує. Ще через три місяці свекруха свою доньку з дому виставила.

Таня орендує житло і працює на двох роботах. Тепер часу давати поради у неї немає – заробляє на життя. Ну звісно, легко когось повчати живучи на всьому готовому, а от ти спробуй зароби на все як ми, починаючи з дрібниць, от тоді і поговоримо уже на рівних.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page