fbpx

— Ти залишишся моєю дружиною, не переймайся! – мовив спокійно чоловік, – Квартирою ми володіємо в рівних частинах і я маю повне право привести її сюди. Це все заради твого спокою. Тепер, ти не перейматимешся де я зараз і точно знатимеш з ким я ночую

— Ти залишишся моєю дружиною, не переймайся! – мовив спокійно чоловік, – Квартирою ми володіємо в рівних частинах і я маю повне право привести її сюди. Це все заради твого спокою. Тепер, ти не перейматимешся де я зараз і точно знатимеш з ким я ночую.

Я заміжня вже майже дванадцять років. У мене хороша сім’я і чудовий чоловік. Згодом, ми трохи віддалилися – юнацькі почуття вщухли, побут і сімейні негаразди давалися взнаки. Але я вважала, що ми звичайнісінька сім’я і живемо як всі. Згодом, я стала помічати, що мій чоловік став затримуватися на роботі. Він приходив пізно, міг не відповідати на телефонні дзвінки. А іноді, їздив ввечері, або вихідними до друзів і пропадав там надовго. Хоча раніше я не помічала у нього такої тяги до приятелів. Загалом, я стала підозрювати чоловіка в зраді.

І ви знаєте, не помилилася. Через пару місяців я побачила в телефоні чоловіка листування (він забув свій мобільний вдома, а сам пішов на роботу). Воно тривало упродовж тривалого часу. За повідомленнями було зрозуміло, що мова йде не про віртуальний флірт. Я зрозуміла, що у чоловіка є цілком реальна коханка. Чесно, в той момент мені хотілося його на порох стерти! Як він міг? Адже дорослий чоловік з тривалим сімейним стажем? Зрадник, по-іншому і не скажеш! Цілий день я не могла знайти собі місця. Хотілося скоріше спопелити його! Коли мої емоції трохи вщухли, я вирішила не йти в наступ відразу, а поговорити для початку з чоловіком.

Коли він повернувся ввечері, то, напевно, здогадався про все. Розпочав розмову першим. Він не став нічого вигадувати і розповів все, як є. Так, у нього є інша жінка. Вона молодша за нього. Їх роман триває вже рік. Рік!!! Я мало не пішла крізь землю в той момент! Отже, мій чоловік сказав, що не знає, як йому бути. Він хоче бути зі мною, тому і не йшов раніше, і дуже дорожить нашою сім’єю. Але з іншого боку, він любить свою коханку і не має наміру розлучатися з нею. І тому чоловік запропонував наступне – він приведе цю жінку до нас в будинок!

Вона буде жити з нами! Зробить він це для того, щоб бути чесним зі мною. Тобто, щоб я не контролювала його і не підозрювала постійно. Я буду знати хто вона і коли вони разом. Таким чином, мені буде спокійніше.

Природно, що про спокій і мови бути не може!

Чоловік дав мені на роздуми три дні. В першу ніч я так і не заснула, думки в голові не давали спокою. Як це жити втрьох? Як це він буде не тільки мій? На другий день все просто таки валилося з моїх рук: я розбила улюблену кружку і тарілку з сервізу. Вночі чоловік мирно хропів, а я сиділа і дивилася у вікно.

Уявіть, що ваш чоловік таке сказав вам! Я люблю чоловіка і не хочу, щоб він пішов до іншої жінки. Не знаю що мені робити? Зберегти гідність і втратити чоловіка назавжди? Чи закрити очі і дозволити йому жити, як він собі хоче, але бути з ним?

Як жити далі? Я вже ні в чому не впевнена. Мені сорок. Невже в такому віці можливо почати життя знову? Чи потрібна я буду хоч комусь у цьому світі? Як же ж бути далі, як?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне: firestock.

You cannot copy content of this page