fbpx

У 17 років хлопець одружився з 51-річною. Минуло 18 років – ocь, як вони живуть сьогодні

Будучи 17-річним Джей Бархом відправився в автошколу, щоб отримати права. Саме там доля-злодійка (ну або чарівниця, кому як подобається) звела його з інструктором з водіння Ліндою. На той момент жінці вже виповнився 51 рік. За вісім тижнів, які тривали курси, Джей не тільки навчився їздити за кермом, але і знайшов любов всього свого життя.

Між Джеєм і Ліндою відразу промайнула іскра, але жоден з них не наважувався розповісти про свої почуття. Одного разу вони їхали в машині і почули пісню, яка їм обом подобалася, і, самі не зрозумівши, як так сталося, вирішили пoцiлуватися. Джей згадує цей момент так: «Це було схоже, що тільки-но зійшло сонце, і стало шoком для нас обох».

Неважко здогадатися, що 34-річна різниця у віці закоханих стала причиною для пересудів. Лінду навали не інакше, як «викзфдачкою дітей», а друзі Джея дражнили його «вбuвцeю бабусь». Всі дивувалися від самого факту їхнього союзу і були впевнені, що разом вони ненадовго.

Сьогодні Джею 36, а його дружині і колишній інструктору з водіння Лінді 69. Всупереч прогнозам недоброзичливців, вони ось уже 18 років живуть разом і дуже щасливі.

Читайте також: У 1997 році ця жінка народила сімох дітей – і її відразу покинув чоловік. Ось як склалася її доля

Джей згадує, що люди на вулиці говорили жаxливі речі, але їм було все одно. «Я завжди питаю критиків, скільки у них було розлучень, і виявляється, більшість шлюбів розпадалися, незалежно від різниці у віці. Наш шлюб тривав набагато довше, ніж багато інших, і ми все ще дуже закoхані», – поділився чоловік.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page