fbpx

У 2016 році чоловік Дар’ї залишив її одну з 13-ми дітьми. Як склалася її доля через 4 роки

Розлучення – справа важка для обох сторін, але все ж важче в цій ситуації жінці, адже якщо в шлюбі були діти в основному вони залишаються з нею. А більшість чоловіків своїми батьківськими обов’язками після розлучення нехтують, як в моментах виховання, так і матеріальному плані.

Але ще важче, коли дітей багато, особливо якщо їх 13. Саме стільки дітей у Дарини, яку 4 роки тому кинув чоловік з ними одну.

Ніхто навіть подумати не міг, що таке можливо. Всім оточуючим здавалося, що Дарина та Антон – ідеальне подружжя з прекрасними дітьми. Адже у них все було добре: прекрасні відносини, хороший заробіток, свій будинок і 13 дітлахів.

Дарина була на 100% впевненою в своєму чоловіку, адже не рахуючи всіх 11 рідних дітей, вона усиновила двох з дитбудинку.

Прожили вони в шлюбі 16 років. Дарина не могла працювати, оскільки на таку кількість дітей потрібно багато часу, а ще хтось повинен займатися домашніми справами. Тим більше, що у сім’ї було господарство.

Всі діти були привчені з самого раннього віку до праці, тому у всьому допомагали мамі. А на Антона була поставлена матеріальна відповідальність за сім’ю. Вони не жили в розкоші, але і бідними їх назвати не можна було. У будинку завжди прибрано, їжа приготовлена, а дітки всі красиво одягнені.

Все несподівано змінилося в 2016 році, коли Антон заявив Дарині, що збирається подавати на розлучення після 16 років спільного життя. Виявляється, він втомився і хоче жити спокійно, ні про кого не піклуючись.

В одному з інтерв’ю Дарина сказала, що, почувши ці слова, вона мало не втратила свідомість. Адже вона відразу подумала про те, як вона зможе одна з 13 дітьми жити? Де брати гроші?

Дарині тоді було 37 років і жінка ніколи серйозно не працювала, присвятивши себе повністю і без залишку сімейному життю. Та й кому вона буде потрібна в такому віці без досвіду роботи?

Однак Дарина розуміла, що не може собі дозволити «розклеїтися», адже у її дітей залишилося тільки вона. Жінка усвідомлювала, що повинна для них стати захисником і опорою, яких вони бачили в батькові.

Перший час було дуже важко, але поступово Дарина стала ставати на ноги. Спочатку підробляла продавцем, а після згадала, що колись вона любила в’язати.

Після цього стало ще важче – днем ​​жінка займалася дітьми, господарством, готуванням, прибиранням, городом, а вночі – в’язанням дитячих і дорослих речей на продаж.

Спала Дарина тоді по 3-4 години на добу.

Зібравши трохи грошей, які заробила на продажу речей, а також напрацювавши клієнтську базу, Дарині в голову прийшла інша ідея – відкрити курси в’язання для людей будь-якого віку.

І вона це зробила! Її курси стали процвітати і навіть приїжджали до неї на заняття люди з інших сіл.

З того часу минуло вже 4 роки, а жінка досі дивується, як змогла вибратися і жити гідно.

Дарина дуже боялася, що у неї нічого не вийде, але ще більше її лякали думки про те, що про її складне матеріальне становище дізнаються органи опіки і захочуть відібрати дітей.

Однак на даний момент у багатодітної мами все добре. Вона стала чудовою бізнес-леді, у якої є невелика фірма з в’язання речей своїми руками, а ще курси, на які великий попит у людей.

Зараз жінка навіть не згадує про колишнього чоловіка, який так жорстоко з нею обійшовся. Нові відносини заводити не поспішає, адже в пріоритетах у неї діти і власна справа.

You cannot copy content of this page