fbpx

У мене молода і красива дружина. Ми одружені вже п’ять років, і дуже щасливі. Але є один невеликий нюанс в наших відносинах, який мене дуже бентежить останнім часом. Мої друзі крутять пальцем біля скроні і кажуть, що таке терпіти в принципі не можна

У мене молода і красива дружина. Ми одружені вже п’ять років, і дуже щасливі. Але є один невеликий нюанс в наших відносинах, який мене дуже бентежить останнім часом. Справа в тому, що моя дружина досить примхлива і розпещена.

Зі своєю майбутньою дружиною я познайомився в нічному клубі. Вона відразу сподобалася мені – яскрава, смілива, товариська. Вона була єдиною дитиною багатих батьків. З самого дитинства дівчинка отримувала все, що хотіла. Будь-які її забаганки виконувалися на першу ж вимогу. На початку наших відносин я не помічав ніяких мінусів в ній. Тоді, для мене було важливим завоювати її увагу і справити враження. Я готовий був зробити все, що вона захоче, аби здобути прихильність цієї красуні.

Примхи моєї майбутньої нареченої не були для мене проблемою. Я думав, що це просто дівочі примхи і сімейне життя змінить її. Весілля ми відсвяткували у відповідності з усіма побажаннями моєї коханої. Все було так, як хотілося їй. Але і це не було проблемою. Мені був важливий сам факт одруження, а не формат святкування.

Але і сімейне життя не змінило мою дружину. Навпаки, вона стала більш вимогливою по відношенню до мене. Іноді її капризи доходили до абсурду. Ніякі вмовляння і аргументи не діяли на мою дружину. Вона вважала, що завжди права. І взагалі, що її бажання – це закон, і їх треба виконувати миттєво і беззаперечно. Дружина просто не знає слова «ні». Відмови вона не приймає.

Якщо раптом, я відмовляюся робити щось для неї, вона відразу починає сцену. Плаче, каже, що я не люблю її. Загалом, поводиться як дитина. Крім усього, дружина може зателефонувати батькам і поскаржитися на те, що я зробив щось не так. Тоді на мене йде хвиля обурення від тещі – вона завжди захищає свою дочку, і залишається на боці дочки. Як і дружина, ця жінка не приймає відмови і не слухає ніяких доказів. Саме моя теща і розбалували свою дочку, дозволяючи їй все. Вона потурала її бажанням з самого дитинства. Але тепер, це вже не дитячі капризи, а вимоги дорослої жінки.

Я не знаю, чого мені чекати від своєї дружини в майбутньому. Адже я думав, що вона подорослішає і сім’я стане для неї на перше місце, а особисті бажання відійдуть на другий план. Але моя кохана не збирається ні в чому себе обмежувати. Її запити тільки ростуть. Дружина вважає, що я, як чоловік, повинен робити для неї все, що вона захоче. І не важливо, чи можу я виконати цю примху чи ні.

Підкажіть, як мені напоумити дружину? Як пояснити їй, що не всі її побажання можуть бути виконані? Може, варто поговорити з нею більш різко? Або я повинен продовжувати терпіти це раз почав?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – firestock.

You cannot copy content of this page