fbpx

У мене троє дітей. Хотіла б написати у нас з чоловіком, але по факту у мене. Хоча чоловік тут головний “герой”, якщо так можна сказати

Доброго вечора, дорогі читачі. Я зараз в такій життєвій ситуації, що готова йти у світ за очі і не оглядатися. При цьому я майже нікому не можу розповісти про свої почуття, ніхто не зрозуміє. І швидше навіть засудить, від цього ще важче.

Загалом, у мене троє дітей. Хотіла б написати у нас з чоловіком, але по факту у мене. Хоча чоловік тут головний “герой”, якщо так можна сказати. Ми кілька років жили в шлюбі без діток і чоловіка це цілком влаштовувало, поки у його друзів не стали з’являтися нащадки. І він, як і більшість чоловіків, захотів мати своїх діток. Тільки зараз я розумію, що не захотів, просто ніяково йому було бути білою вороною.

Я цього не особливо хотіла на той момент, тому сказала, що всі турботи і догляд за ними ділитимуться на нас двох порівну. Чоловік погодився. З’явилося двійко дітей. Чоловік дійсно допомагав з ними, не так, як мені хотілося звичайно, але не особливо ухилявся. І тут у його приятеля з’являється третя дитина – і моєму тут же закортіло зрівняти рахунки. Маленький нюанс, у нас дві дочки, тому терміново був потрібний “спадкоємець”. Умовляв мене чоловік довго. Обіцяв і допомогу, і фінанси, і підтримку, і що свобода моя ніяк не постраждає.

Загалом погодилась. І тут чоловіка наче підмінили. Мало того що до сина не підходить взагалі, так і до старших дітей інтересу майже ніякого. Робота – комп’ютер – друзі. Я з дітьми одна. Намагаюся змусити – суперечки і нерозуміння.

Я стомилася, на мені все – дім, діти, робота, побут. Бабусі не допомагають. Готова піти в світ за очі і залишити дітей чоловікові. Але тут сюрприз, коли я збиралася йому про це натякнути і налякати, він мені перший сказав, що втомився, йому все набридло і думає про розлучення. Звичайно, ніякої мови про те щоб забрати дітей, немає.

Але якщо я залишуся одна з дітьми це взагалі як? Тому зовсім не знаю, що робити. Хоч в сиротинець здавай”.

Світлана.

Ось така історія. Який вихід, дорогі читачі?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page