fbpx

У моєму домі ідеальний порядок. Усі, хто заходить на гостину, щиро дивуються, але жодна жива душа, навіть не здогадується, чому я чищу і вічно протираю до блиску усе, що оточує мене у власному домі

Є у мене така особливість: я дуже гидлива. Начебто нічого незвичайного, так? Всі ми до чогось так ставимося. Але у мене це поширюється тільки на людей, і то не на всіх. Очолюють цей список мої батьки!

Відносини з ними нормальні, живемо разом і піклуємося одне про одного (вони вже немолоді люди), але я тримаюся від них на відстані в буквальному сенсі слова. Не можу обійняти, тим більше поцілувати, ухиляюся від їх ніжності, не можу дивитися, як вони їдять. Особливо це стосується батька, він, правда, дуже неохайний і їсть не надто гарно. Навіть не хочеться до предметів доторкатись, до яких він торкався. Він не дотримується елементарних правил гігієни. Вимити руки після вбиральні, або після приходу з вулиці – ніколи і ні за що!

Завдяки цьому в будинку ідеальна чистота і порядок, я протираю все !! Ванну і вбиральню скоро до дірок зачищу))) Підозрюю, що знайдуться люди, які почнуть шукати причину в дитячих образах на батьків. Можливо, хоча нічого такого не було, все як у всіх. Тим більше, що така поведінка у мене з дитинства. Я не могла і не можу одягати чужі речі і їсти з чужого посуду.

Найголовніше, що це поширюється не на всіх людей, я абсолютно спокійно брала чашку свого чоловіка, деякі подруги запросто можуть випити з моєї чашки, а я з’їсти шматочок з їх вилки. А ось батьки… Вони стають усе старшими і я розумію до чого все йде. Як уявлю аж мурахи по спині!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page