X

У моєї доньки дуже непроста ситуація. Справа в тому, що чоловік її просить звільнитись із роботи, аби та доглядала його маму. Свасі моїй під сімдесят і вона нещодавно злягла. Я запропонувала зятю своюзнайому хорошу, яка з радістю буде доглядати його маму, але він категорично проти. А причина для мене дивна і незрозуміла

dav

Сваху мою нині до стаціонару поклали. Але там вона максимум зможе побути близько місяця. А потім все одно треба щось вигадувати.

Нині Аліні п’ятдесят років. І її чоловік трішки молодший. У шлюбі з чоловіком вони вже понад тридцять років. Вони мають двох дітей, які вже давно одружені, в обох теж є діти.

Своїм дітям вони добре фінансово допомагають: давали гроші на перші внески на житло, старшій дочці досі сплачують кредит за житло. Їхня донька рано подарувала їм онуків, тож на роботу не встигла вийти. Добре, що в доньки чоловік добре заробляє, і вони мають можливість допомагати, тому й підтримують молоду сім’ю.

У сім’ї Аліна та її чоловіка все добре, їхні стосунки міцні. Усі проблеми з матір’ю зятя мого почались дуже несподівано кілька місяців тому. Нині вона ні ходити, ні говорити не може. Зараз у стаціонарі, але коли випишуть потрібен буде цілодобовий догляд.

Почувши таку новину зять одразу сказав моїй донці. аби та з роботи звільнялась і доглядала мою сваху. Бачте, він не хоче й думати, що коло його матері ходитиме чужа людина. А думку про будинок для людей похилого віку він навіть не допускає.

Ось тільки я категорично проти такого. Справа в тому, що моя донька має гарну посаду, чудову репутацію та колектив. Та й до пенсії залишилося небагато часу. ну куди зараз звільнятись, аби судна носити?

Найприкріше, що коли все сталось, донька з опалу сказала, що зробить все, аби її свекруха була здоровою. От зять і вирішив собі, що та навіть не задумуючись буде коло його матері ходити.

Може я й не надто людина хороша, але тоді поговорила з донькою серйозно. Запитала, що вона робитиме, якщо сваха моя піде у засвіти швидко? Назад на роботу її вже точно не візьмуть. Треба бути чесним із собою і розуміти, що нині повно молодих розумних і амбітних. Якою б спеціалісткою донька не була, але незамінних людей просто не існує. А іншу роботу знайти буде важко.

Зять мій зовсім про це не думає. Він вважає, що його заробітку вистачить для того, аби утримувати і маму не здорову і жінку, що її глядітиме. Ну а якщо з ним самим щось трапиться? Що ти робитимеш тоді? Він молодий і здоровий, але ж хто сказав, що так буде вічно. Ніхто того не знає, чи не так?

Зять нещодавно почув нашу розмову і просто виставив мене за двері. Каже, що я не права і не маю права втручатись у їхнє життя.

Але хіба то я втручаюсь у їхнє життя? Я відстоюю свою дитину, хіба я не права?

05,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

K Anna:
Related Post