fbpx

У моєї мами було тільки одне око. Я ненавидів її, і так соромився. Коли його матір відійшла у вічність самотня і забута, йому передали її останній лист для нього

Цей чоловік продовжував ігнорувати свою матір протягом багатьох років, поки одного разу він не отримав цей лист. Це був шoк!  Джерело

У моєї мами було тільки одне око. Я ненавидів її … і так соромився. Вона готувала їжу для студентів і вчителів, щоб утримувати сім’ю. Одного разу, коли я навчався в початковій школі, мама зайшла провідати мене. Я так зніяковів. Як вона могла так вчинити зі мною? Я ігнорував її, кинув на неї сердитий погляд і вибіг з класу.

Читайте також: ДОМАШНІЙ КВАС, вже через 6 годин. Готую не один рік, від бочкового не відрізнити

На наступний день в школі один з однокласників сказав мені: «Е-е-е, у твоєї мами тільки одне око». Я хотів провалитися на місці. І ще я хотів, щоб мама зникла з лиця Землі. Тому я посварився з нею в той день і сказав: «Ти тільки виставляєш мене на посміховисько! Краще б ти помeрла !!! »

Мама нічого не відповіла …

Від злості я навіть ні на секунду не задумався про те, що сказав. Я був сліпий до її почуттів. Я хотів піти з дому і не мати з нею нічого спільного.

Тому я старанно вчився, і мені пощастило поїхати вчитися за кордон. Потім я одружився. Купив будинок. У мене з’явилися діти. Я був щасливий своїм життям, дітьми і комфортом.

Але одного разу моя мама приїхала провідати мене. Вона не бачила мене кілька років і навіть жодного разу не бачила онуків. Коли вона встала біля дверей, мої діти засміялися над нею, і я накричав на неї за те, що вона прийшла без запрошення.

Я заволав на неї: «Як ти смієш приходити в мій будинок і лякати моїх дітей! Забирайся звідси! Зараз же !!! »На це моя мама відповіла:« Ой, вибачте. Напевно, я помилилася адресою », і зникла.

Одного разу мені прийшло запрошення на вечір зустрічі випускників в рідне місто. Я збрехав дружині, що їду у відрядження. Після вечора я пішов в старий рідний квартал, просто з цікавості. Мої сусіди сказали, що моя мати помeрла.

Жодна сльоза не скотилась з моїх очей.

Вони передали мені лист, який вона просила віддати мені.

«Мій дорогий сину!

Я весь час думаю про тебе. Прости, що приїхала до тебе і налякала твоїх дітей. Я була така рада, коли почула, що ти приїдеш на вечір зустрічі. Але я, напевно, навіть не зможу встати з ліжка, щоб побачити тебе. Прости за те, що тобі завжди доводилося соромитися мене, коли ти ріс.

Бачиш … коли ти був дуже маленький, ти потрапив в авaрію і втратив своє око. Як мама, я не могла спостерігати, як ти будеш рости з одним оком. І віддала тобі своє. Я так пишалася сином, який міг бачити весь новий світ за мене, на моєму місці, цим оком …

З любов’ю до тебе,

Твоя мама…”

You cannot copy content of this page