fbpx

У сім’ї мого синочка нині дуже непроста ситуація. Справа в тому, що його дружина спокю йому не дає. Нині в нього дуже непрості часи, але замість того, аби зрозуміти і підтримати, вона таке влаштовує, що я вже подумую забрати його звідти

У сім’ї мого синочка нині дуже непроста ситуація. Справа в тому, що його дружина спокю йому не дає. Нині в нього дуже непрості часи, але замість того, аби зрозуміти і підтримати, вона таке влаштовує, що я вже подумую забрати його звідти.

Мій син зараз тимчасово зараз безробітний. Я не очікувала, що таке станеться. Просто в один момент його фірма зникла і його звільнили.

Він у мене дуже відповідальна людина, сама його таким виховувала. Коли на роботі в нього тружнощі почались то невістка одразу йому сказала звільнятись і шукати іншу роботу. Але мій синочок не такий. Як це –  у важку хвилину покинути роботу. А якщо все налагодиться. так тоді ж начальство одразу зрозуміє і оцінить. хто із співробітників виявився найкращим, чи не так?

Коли фірму все ж закрили син мій духом не падав. Планував тиждень перепочити і зайнятися пошуками нового місця роботи. Але події останнього рокі і така неприємність на роботі вплинули на нього дуже негативно. Він просто лежав на дивані і відпочивав, сил набирався. А от невістка цього не розуміла.

Їй замість того, аби в таку хвилину чоловіка підтримати, треба було щоб він допомагав по дому, з дитиною, та  шукав роботи. А просто зрозуміти, що він стомився, вона не могла.

Я кілька разів става свідком того, як вона вимовляла сину за те, що він не забрав доньку із садка. А що їй важко забігти із роботи в садок. Та то ж радість яка, коли дитина до тебе біжить. Ну а що важкого в тому, щоб зайти потім до магазину? Що він там сам придбає, якщо невістка буде їсти варити і всіх всіх годувати?

А вона, бачте від усього “цього” виморилась. Сказала, що не збираєся тягнути його, як ще одну дитину. Ну і придумала ж такі слова а? Таки викрути так, щоб мій син не роботу шукав, а мив посуд, водив дочку до саду.

Мені, як матері, дуже важко дивитись на таку неповагу до мого сина. Що ж то за родина така, що добре все тільки тоді, коли все добре? Хіба ж не в такі хвилини перевіряється хто є хто і чого від нього чекати. Невістка в цій ситуації себе не з кращого боку показала.

Я не витримала і нещодавно висловила їй усе і попросила так не напосідати на свого чоловіка. Зараз із роботою у всіх труднощі, тож треба підтримати мого сина, а не доливати масла у вогонь. Йому ж і так важко уже третій місяць роботу хорошу шукає.

АВ вона в мене поцікавилась, як на мою думку буде правильно вчинити? Я зраділа таким словам. порадила бути поблажливішою, підтримати, зняти оці обов’язки із нього зайві. Може на відпочинок десь з’їздити, бо ж видно, що син мій геть охляв.

Ой! Що тут почалось. В мене аж телефон гарячим став. Невістка каже щр всі ці три місяці виявляється з її сторони були тільки підтримка і терпіння. Ще й просила подякувати її, що годує мого сина а не виставила на вулицю. Мовляв, нормальна людина за три місяці уже давно знайшла б роботу. А в нього все в чомусь негаразди.

І замість того, аби до мене прислухатись, невістка просто заявила сину моєму, що якщо він не почне ворушитись, не знайде за тиждень роботу, то піде від нього. Бачте, їй не потрібно, щоб дочка росла і бачила тата, який нічого не робить, щоб потім не перенесла цю модель поведінки на свою сім’ю.

Думаю. о сина свого треба рятувати і забирати звідти. Нащо ж така дружина, яка у важку хвилину кожен шматочок хліба рахує.

Хіба не для того ми мами на світі є, аби дітей своїх захищати?

Ну хіба ж не так?

05,05,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page