fbpx

У той раз чоловік, як завжди, ліг на диван і відпочивав. З минулої роботи він пішов, бо там не розгледіли його талантів. Грошима він не переймався: знав, що я за усе заплачу. Та одного дня я прийшла додому і лягла на диван поруч з ним.

«У той раз, як зазвичай, чоловік ліг на диван і лежав. З минулої роботи він пішов, тому що там, як і скрізь до цього, не розгледіли його талантів »- ділиться Марія.

За матеріалами – leprechaun.

«Таке вже було. Я працюю на стабільному місці з хорошим окладом, оплачую продукти і житло. А чоловік кидається від проекту до проекту і не переймається, бо точно знає, що я за все заплачу».

Як він розхвалював мене друзям! Розповідав, як йому пощастило, що я працюю, яка я неймовірна. А то інші жінки геть сидять на шиї у чоловіків, от вони їх і перестають за це любити. А мене він цінує і обожнює, бо я не така, я не корислива і не меркантильна. І не лінива. Спочатку я вірила в це і сама тішилась, яка я велика молодець. Але потім зрозуміла, як зручно влаштувався чоловік і просто мною користувався.

Звичайно, він допомагав по господарству, але з більшою частиною справлялася я сама. На першу ліпну роботу йти він не хотів, а за 8 тисяч горбатитись його не влаштовувало. Він ж заслуговує на більше! І ось так він і лежав на дивані. Заслуговуючи, безперечно, на більше.

Одного разу я повернулася ввечері і теж лягла на диван поруч з ним. Він промовчав, але я бачила, що він очманів від такого повороту.

Але далі він здивувався ще сильніше. Він прокинувся в 11 ранку і почав будити мене, перелякано втовкмачуючи мені, що я спізнююся в офіс.

«Льоша, – сказала я, – мене вчора скоротили. Мене це так вибило з колії, що навіть сказати нічого не могла тобі. Може, ти нам сніданок зробиш?»

Насправді я звільнилась сама. Ось так ми лежали на дивані поруч цілий тиждень, поки не настав день виплати по кредиту. І тоді він повідомив мені, що НАМ пора шукати нову роботу.

Я зробила невинні оченята і сказала, що ще не відійшла від звільнення. Мені потрібно ще відпочити й зміцніти.

І о диво! Через тиждень він знайшов високооплачувану роботу з перспективою підвищення.

А я тепер шукаю справу собі до душі, щоб не тягнути на собі сім’ю, а радіти кожному дню. Роботу, де розгледять мої таланти.

Так що пам’ятайте, дівчата. Якщо ваш чоловік ліг на диван, лягайте поруч з ним.

You cannot copy content of this page