fbpx

У вихідний тітка Оля бігає, перетягує шланги, поливає город, а вся компанія готується обідати. І коли нарешті вона підійшла до столу, то побачила, що там сидять друзі, їхні діти, їхні онуки, їх сваха, сусідка по дачі, а господині і місця не залишилося

Тітка Оля давня знайома нашої сім’ї. Ще на початку 90-х років їм виділили ділянки під дачі. Місце хороше, поруч водосховище, але далеко від міста. Незважаючи на ці недоліки вони з чоловіком затіяли будівництво, чоловік був при впливовій посаді, тому з будівництвом проблем не виникло. Їздили на дачу автобусом, але іноді запрошували друзів, що мали машину, відпочивали на дачі всі разом, будинок двоповерховий, місця багато.

Так минуло багато років, друзі вже стали пенсіонерами, а тітка Ольга ще працювала. Якось друзі запропонували тітці, що хочуть пожити літо на дачі, заодно і доглянуть, і їй не доведеться посеред тижня мотатися на дачу після роботи, поливати городину. Всі були задоволені, всіх такий план влаштовував. Але поступово, тітка Оля почала помічати, що на дачі все більше і більше народу до її приїзду.

Спочатку внуки друзів, потім діти друзів, потім, сваха друзів. Сваха продала свою дачу і весь скарб перевезла до тітки Ольги, тимчасово, але коли забере, не сказала. І ось у вихідний Оля бігає перетягує шланги, поливає, а вся компанія готується обідати. І коли нарешті вона підійшла до столу, то побачила, що там сидять друзі, їхні діти, їхні онуки, їх сваха, сусідка по дачі, а господині і місця не залишилося.

Після обіду Ользі хочеться подрімати, а подруга вже командує, що треба вечерю готувати, діти метушаться, галасують, як тут відпочити. У сезон ягід, Ользі ледве перепадало кілька черешень і полуниці, все зміталося. Мабуть, вважали, раз тітка без дітей, їй нічого не треба.

Після сезону надумала Оля дачу продати, хоч і сама вже на пенсії, але їздити так далеко важко, та й такий табір терпіти вже сил не було.

А ще, продавала вона дачу в таємниці від друзів, знала, що попросять продати своїм дітям, а значить ціну сильно знизити попросять, в їх проханнях, що межують з нахабством, вона вже переконалася.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page