fbpx

У знайомої сталося нещастя. Дізналась про невірність цивільного чоловіка. Вірніше це вона думає, що чоловік, а чоловік, відповідно, свято вірить в те, що він неодружений чоловік в розквіті сил

Ось і погулює.

Знайшов поруч з роботою якусь панянку на 15 років старшу, їсть і забігає на омлет, що з’ясувалося з листування (листування знайома відстежує за допомогою якоїсь програми). А повечеряти і поспати на чистому приходить вже додому до знайомої. Живе, так, як кіт, на два будинки. І там, і там балують, люблять, годують. Зручно.

Ясна річ, що «громадянська дружина» тут же вирішила, що це приворот. У нас же, типу, любов, і не міг же він при здоровому глузді віддати перевагу комусь на 15 років старшому. Навіть якщо з обіднім омлетом і в двох кроках від роботи.

У надії позбутися від обідньої половинки, знайома зробила наступні дії:

– сходила до якоїсь бабці

– отримала вказівки поставити свічки за упокій суперниці

– коли це, звичайно, не допомогло, знову сходила до іншого бабці

– отримала вказівку купити необщипану курку, заховати в неї бабусину обручку, і закопати курку на перехресті зі словами «супернице йди».

– з’їздила до бабусі кудись.

– засунула обручку в курку і за попередньою змовою з подругою вночі з лопатою ходила на перехрестя закопувати.

Після всіх цих дій візити кавалера до суперниці чомусь знову не припинилися. Але в переписці пішла мова про якусь квартиру, чи то про кімнату, яку вони збираються купувати на його ім’я при її матеріальній участі і підтримці. Словом, розкрилося, що хлопчина банальний любитель чужих статків, але пані на це згодна. Така ось сумна історія.

– І що ти тепер будеш робити? – питаю у неї, вислухавши цю феєричну історію закопування курок.

Я очікувала відповіді типу «вижену його, раз така справа», або навіть «ось я мантилепа, з ким зв’язалася», або «ну треба ж було так вляпатися».

Знайома ковтнула з келиха, похмуро подивилася вдалину і простягнула:

– Ти знаєш… Я думаю вся справа в курці. Треба ж було необщипану брати, а де я її в місті візьму. Думаю ось в село поїхати. Мені здається це найкраще.

Після цього я впевнена в одному – якщо хто і обманює наших жінок, то це вони самі…

Ворожки, курки, теорії змови – аби не визнати, що не любить тебе чоловік. Як можна зазіхнути на святе?

Автор: Mорена Mорана.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page