fbpx

Україна розпочала онлайн-оформлення електронних віз для в’їзду іноземців

Консульська служба МЗС України почала онлайн-оформлення електронних віз для в’їзду в країну з робочою або туристичною метою.

Для оформлення електронної візи необхідно зробити кілька кроків: заповнити анкету на сайті МЗС України, завантажити скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською карткою (платіжні системи MasterCard або Visa) та роздрукувати отриману на електронну адресу електронну візу, пише “maximum.fm“.

Термін оформлення візи становить до 9 робочих днів. Її вартість – 65 доларів США. А термін дії – до 30 днів.

Е-віза – абсолютно новий для України проект, який реалізується в нашій державі вперше з метою модернізації процедур у візовій сфері, – йдеться в повідомленні МЗС.

Е-візи вводяться для громадян таких країн:

Австралія, Антигуа і Барбуда, Багамські Острови, Барбадос, Бахрейн, Болівія, Бутан, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініка, Домініканська Республіка, Індонезія, Камбоджа, Катар, Коста-Ріка, Кувейт, Лаос, Маврикій, Малайзія, Мальдіви, Мексика, Мікронезія, М’янма, Непал, Нікарагуа, Нова Зеландія, Оман, Палау, Перу, Сальвадор, Самоа, Саудівська Аравія, Сейшельські Острови, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Люсія, Сінгапур, Суринам, Таїланд, Тимор-Лешті, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Фіджі, Ямайка.

Читайте також: “Штрафи у понад 100 тисяч гривень”: в Україні запрацювала нова система контролю над якістю продуктів

You cannot copy content of this page