fbpx

Укрзалізниця планує запустити “наскрізний” квиток поїзд-автобус

Єдиний квиток на поїзд і літак може бути запущений вже після старту швидкісної електрички в аеропорт Бориспіль. Крім того, Укрзалізниця планує запустити “наскрізний” квиток поїзд-автобус, пи ше Радіо Макс имум

Чимало українців регулярно незадоволені послугами Укрзалізниці і виконуючий обов’язки голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов розповів, які нововведення нас чекають у найближчому майбутньому.

Зокрема, йшлося у інтерв’ю і про проект єдиного квитка на поїзд і літак:

“Цей проект буде реалізований після запуску швидкісної електрички в аеропорт Бориспіль. В одному пакеті будуть продаватися квитки на швидкісні потяги і квитки на літак”, – зазначив Євген Кравцов.

Читайте також: ЗАНЯТТЯ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ЗМІЦНИТИ ВАШ СОН

Він також розповів про плани на “наскрізний” квиток на кілька видів транспорту.

“У мене в минулому році була ідея зробити наскрізний квиток, щоб пасажир міг купити один квиток на поїзд, а потім пересісти з ним же на автобусний рейс. Наприклад, таким пілотним проектом повинен був стати квиток в Буковель – в одному квитку був би закладений проїзд поїздом і автобусом, який прив’язаний до розкладу поїзда. Сподіваюся, ми зможемо реалізувати цей проект цієї зими”, – розповів Кравцов.

You cannot copy content of this page