fbpx

— Уявляєш? – жалілась Ніна, – Вона ще не встигла за мого сина заміж вийти, а вже хвилюється з чим залишиться після розлучення. Надумали вони вдвох продати синову квартиру і купити нову вже після весілля, аби невістці майбутній спокійніше жилось

— Уявляєш? – жалілась Ніна, – Вона ще не встигла за мого сина заміж вийти, а вже хвилюється з чим залишиться після розлучення. Надумали вони вдвох продати синову квартиру і купити нову вже після весілля, аби невістці майбутній спокійніше жилось.

У мене є син. Йому 27 років. Кілька місяців тому він вирішив одружитися. Зі своєю майбутньою дружиною мій хлопчик зустрічається досить довго. Спочатку, вона здалася мені гарною і тихою дівчинкою, яка дуже любить мого сина. Я прийняла її з розпростертими обіймами. Тільки ось зараз, коли справа дійшла до весілля, вона мені відкрилася, з іншого боку.

Не можу сказати, що дівчина погано відноситься до мого сина або не підходить йому. Але, мені здається, що вона дуже вимоглива до мого хлопчика, постійно чимось незадоволена. Намагається все зробити так, щоб її майбутній чоловік виконував всі її бажання. Мій син дуже м’який, і легко піддається на її хитрощі. Він не бачить, як його наречена маніпулює ним і переконує його робити все так, як вона хоче. І хоча я намагалася колись йому сказати про це, мій хлопчик відповів, що задоволений всім і його влаштовують їх відносини.

Зараз йде підготовка до майбутнього весілля, і, звичайно ж, до такого, як хоче майбутня невістка. Дівчина керує всім і не приймає жодних порад і аргументів від інших. Але головна наша проблема не в цьому.

На двадцяти п’ятиріччя сина ми з чоловіком купили йому двокімнатну квартиру. З стареньким ремонтом, але свою. У тихому районі і з приємними сусідами. Зараз там ніхто не живе, але я думала, що після весілля син з невісткою зроблять ремонт і будуть там будувати своє гніздечко. Мені здавалося, вони будуть задоволені, адже питання з житлом вирішене.

Але нещодавно, мій син з нареченою заявили зовсім інше. Виявляється, майбутня невістка хоче, щоб син продав квартиру, а після весілля взяв кредит на нову. Пояснює вона це просто: наша квартира в старому будинку, а вони хочуть купити в новобудові; квартира в спальному районі, а вони хотіли б жити ближче до центру і інфраструктурі. І головне, чого вона не приховує зовсім – вона хоче купити квартиру після весілля, так як тоді, вона буде вважатися спільно нажитою, адже кредит вони виплачуватимуть спільно. Каже, що раптом що, і вона залишиться ні з чим. А так, дівчина зможе претендувати на квадратні метри.

У мене просто мову відняло від цих слів. Виходить, молода ще не вийшла заміж, а вже страхується на випадок розлучення з моїм сином. І головне, що мій хлопчик підтримує цю ідею. Каже, що ніяких корисливих думок в цьому не бачить. І що це нормально з боку дівчини, адже вона думає про своє майбутнє. А що стосується його, то в разі розлучення він взагалі не буде претендувати на майно, а все залишить їй.

Навіть не знаю, як можна бути таким легковажним !? Я не хочу починати наші стосунки з невісткою з непорозуміння, але її плани мене просто виводять з себе. Мені здається це просто нахабство з її боку. А син? Про що він думає? Невже не бачить, яка насправді його обраниця? Я не знаю, як мені відмовити його від цієї такого вчинку? Підкажіть, як вчинити?

You cannot copy content of this page