fbpx

Уже чотири роки я кохана і кохаю, але є одне але. Мій кавалер злегка одружений. Мені ніхто нічого не обіцяє, але я вірна йому ввесь цей час. Але нещодавно у мене з’явився залицяльник і я вперше задумалась про те, що ж мене чекає в майбутньому

Уже чотири роки я кохана і кохаю, але є одне але. Мій кавалер злегка одружений. Мені ніхто нічого не обіцяє, але я вірна йому ввесь цей час. Але нещодавно у мене з’явився залицяльник і я вперше задумалась про те, що ж мене чекає в майбутньому.

Мені двадцять шість років, я працюю секретарем у приватній фірмі. Я не заміжня, але на це є вагомі причини. Справа в тому, що чоловік, якого я люблю одружений. І це – мій начальник.

Коли я тільки влаштувалася на роботу, мені дуже сподобався мій молодий шеф. Трохи попрацювавши, я помітила, що він явно відчуває симпатію до мене. Він злегка фліртував зі мною і жартував. Але ніяких докучань і тому подібного ніколи не було. Начальник був одружений і поводився цілком пристойно.

Наближався Новий рік, почалися святкові корпоративи. Наш колектив святкував його в ресторані. Всі веселилися і танцювали. В якийсь момент, я пішла в дамську кімнату, а коли вийшла з неї, побачила свого начальника. Він чекав мене, підійшов і, несподівано, мовчки пригорнув. Я остовпіла від несподіванки. Потім він сказав, що я давно подобаюся йому. І він хоче провести цю ніч зі мною. Я була не проти. З корпоративу ми поїхали до мене. Так почалася наш таємний роман.

Минуло майже чотири роки. Ми весь цей час таємно зустрічалися. Розлучатися зі своєю дружиною шеф не збирається, формат наших з ним відносин його цілком влаштовує. Вимагати від нього розлучення і просити бути тільки зі мною я не наважуюся. Я думаю, що якщо почну пред’являти претензії, то він може покинути мене. А для мене це найгірше, що може статися.

Весь цей час до мене намагалися залицятися кілька чоловіків. Але я нікому не відповідала взаємністю. Один з них – мій колишній однокурсник. Він виявляв симпатію до мене ще в університеті. Ми були друзями. Я злегка загравала з ним, але від побачень завжди відмовлялася. Тим не менш, він продовжував привертати мою увагу. Ми зідзвонювалися і зрідка зустрічалися на каву. Під час зустрічей він часто нагадував мені про свою симпатію і про те, що чекає, поки я погоджуся на побачення з ним. Про свій роман з шефом я йому не розповідала. Не хотілося, щоб він погано думав про мене через стосунки з одруженим чоловіком.

Другий мій шанувальник – мій колега. Він почав проявляти симпатію до мене відразу ж, як тільки я з’явилася в офісі. Він приносив мені каву і пригощав чимось смачним. Намагався сісти зі мною під час обіду, допомагав мені по роботі і підбадьорював, коли у мене були неприємності або поганий настрій. Саме він дарував мені самі шикарні букети на День народження і свята. Частенько він натякав мені на побачення або пропонував підвезти з роботи. Я ж відмовлялася і залишалася неприступною. Не могла ж я сказати, що не піду з ним в кафе, тому, що сплю з шефом.

Зараз, я остаточно заплуталася. З одного боку, у мене є чоловік, якого я шалено люблю. І який, як він запевняє, любить мене. З іншого боку, він одружений і, можливо, я весь час буду тільки коханкою. Я думаю, що в якийсь момент відносини з моїм начальником закінчаться, і я залишуся одна. Але в той же час, я не можу просто відмовитися від нього і покинути. Я могла б почати відносини з одним з моїх шанувальників, адже вони давно домагаються моєї уваги. І можливо, змогла б бути щаслива з кимось із них. Але як можна відмовитися від любові, навіть якщо вона до одруженого чоловіка?

Не знаю, як мені бути. Адже те, що мій начальник одружений, не означає, що ми не можемо любити один одного. Або мені краще припинити наші стосунки, і спробувати побудувати їх з іншим чоловіком?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – firestock.

You cannot copy content of this page