fbpx

В душі відчуваю себе років на 35, по житті активна, багато подорожую. А ось особисте життя складатися перестало – літні чоловіки мене не цікавлять, а молоді, коли дізнаються мій паспортний вік, роблять круглі очі і методично зливаються

Цього року мені виповнилося 55. Виглядаю я набагато молодшою – без удаваної скромності скажу, що струнка, підтягнута, без зайвої ваги і особливих вікових зморшок. Все тому що в душі відчуваю себе років на 35, по житті активна, багато подорожую. А ось особисте життя складатися перестало – літні чоловіки мене не цікавлять, а молоді, коли дізнаються мій паспортний вік, роблять круглі очі і методично зливаються. Не можу сказати, що я одержима ідеєю вийти заміж, але мати поруч надійного люблячого чоловіка все-таки хочеться. Однак реально оцінюючи ситуацію, розумію, що дівчата набагато молодші не завжди можуть знайти собі гідну пару, що вже говорити про тітку за п’ятдесят.

Від таких думок стає якось не по собі – невже тема кохання закрита для мене назавжди? Але ж так приємно бачити зрілі пари, які прогулюються парком під ручку, ходять за покупками, колупаються на дачі або їздять разом відпочивати. Звичайно, більшість з них з юності разом, але бувають же випадки, коли люди знаходять один одного і в більш пізньому віці.

Я реаліст, серіали не дивлюся і в казки не вірю. Але все ж допускаю думку, що можу ще зустріти своє кохання.

Нещодавно вирішила стати автоледі і записалася в автошколу. Може, десь на дорозі зустріну свою другу половинку, яка теж заблукала в пошуках особистого щастя. Як вважаєте, є у мене ще шанс влаштувати особисте життя?

Наталя, 55 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page