fbpx

В “Слузі народу” поділилися, хто може прийти на заміну Супрун і Гриневич

Голова виборчого штабу партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко поділився інформацією з LB.ua.

Він не виключає, що Міністерство охорони здoров’я очолить власник мережі приватних клінік “Борис” Михайло Радуцький, а Міністерство освіти – Сергій Бабак.

На питання, чи можуть залишитися на посадах нинішні керівники МОЗ і МОН Уляна Супрун та Лілія Гриневич Корнієнко відповів: “Не впевнений”.

Він також заявив, що “не чув” про інші кандидатури на посаду міністра охорони здоров’я, крім Радуцького.

На уточнююче питання, чи буде Радуцький міністром, Корнієнко відповів: “Не впевнений, але у нього точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здoров’я”.

Він також не виключив, що Бабак може стати міністром освіти: “Усі необхідні компетенції у нього є, він розуміє цю сферу, займався управлінням в освіті”.

На питання, чи виявляв Бабак таку ініціативу, голова штабу партії сказав: “Теоретично може, так. Я знаю, що Сергій напрацював пакет освітніх законопроектів, тож готовий йти у профільний комітет”.

Корнієнко також зазначив, що більшість пропозицій команди Володимира Зеленського щодо загальноосвітньої школи “розкривають і удосконалюють реформу НУШ”.

Читайте також: “Бoйові водолази і охорона” – Зеленський показав фото з відпочинку на громадському пляжі в Одесі

“Що стосується охорони здoров’я, то відкрутити назад реформу буде важко, але їх треба ретельно проаудіювати, тому що до неї більше питань, ніж до освітньої”, – додав він.

You cannot copy content of this page