fbpx

Вдова Скрябіна розповіла про своє життя та стосунки із зятем

Дружина відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна якого не стало ще п’ять років тому, Світлана Бабійчук протягом тривалого часу не спілкувалася з журналістами та не давала інтерв’ю. Тепер жінка розповіла про те, що є сучасною тещею та активно працює над творчою спадщиною чоловіка.

Скрябін зробив вагомий внесок у розвиток української музики та культури. Після aвaрії, в якій його не стало, дружина Світлана зайнялася розвитком його спадщини. Єдина донька Кузьми (Андрія Кузьменка) та Світлани Барбара вийшла заміж минулого року. У програмі “Світське життя” вдова музиканта поділилася планами щодо подальшого розвитку творчості чоловіка, а також розповіла про стосунки зі своїм зятем.

Наразі Світлана активно працює над проектами присвяченими Андрію. Вона завжди залишалася в тіні зіркового чоловіка, проте зараз завдяки її старанням про його творчість ми дізнаємося ще більше.

Скоро має відбутися фестиваль Андрія, невдовзі вийде фільм, знятий за його книгою. Є дуже багато всього в роботі. Це надзвичайно важко, – зізналася Світлана.

Також жінка розповіла, що ніколи не була дружиною в класичному розумінні цього слова. Напевно, саме тому її не можна назвати класичною тещею. Жінка каже, що їй навіть складно вимовити слово “теща”, бо вона не знає що це.

Я зовсім не втручаюся у життя доньки та її чоловіка. Мене не цікавить, що вони їдять. Набагато важливіше те, що вони прагнуть отримати у цьому житті і як розвивають кар’єру та стосунки. Проте я в цьому процесі лише спостерігач. Вони самостійно мають пройти свій шлях. Головне, щоб були щасливі, – розповіла жінка.

Світлана Бабійчук у програмі “Світське життя”:

You cannot copy content of this page