fbpx

Вечір знайомства з маминим новим обранцем я запам’ятаю на все життя. Ніколи не думала, що моя інтелігентна мама після підтягнутого і завжди акуратного татка, приведе в дім от такого чоловіка. Намагалась хоч трошки на маму вплинути, розкрити очі, та марно

Вечір знайомства з маминим новим обранцем я запам’ятаю на все життя. Ніколи не думала, що моя інтелігентна мама після підтягнутого і завжди акуратного татка, приведе в дім от такого чоловіка. Намагалась хоч трошки на маму вплинути, розкрити очі, та марно.

Мені 35 років. Мої батьки розлучилися давно, близько десяти років тому. Але навіть після розлучення залишилися в нормальних відносинах. Я розлучення пережила нормально, мабуть тому що вже сама була дорослою, і більше була зайнята своїм особистим життям.

Жила я в іншому місті, приїжджала рідко. І однаково спілкувалася як з мамою, так і з батьком. Я знала, що вони дорослі люди, і не можуть жити на самоті. І прекрасно розуміла, що рано чи пізно вони знайдуть собі партнерів. І ось мама знайшла собі чоловіка. Якийсь час вона від мене приховувала цю новину, але їй довелося про це розповісти, тому що вони вже вирішили жити разом. В принципі я не проти, це її особисте життя і вирішувати тільки їй.

Але я була дуже розчарована після знайомства з її обранцем. Такий невихований, і веде себе в маминому будинку як господар. Я навіть і подумати не могла, що моя мати, після стількох років спільного життя з моїм батьком, обере собі от такого. Мій батько завжди підтягнутий, доглянутий, сорочка завжди випрасувана, поголений і причесаний. Незважаючи на те, що він живе давно один, йому вдається тримати себе в формі. А цей зустрів мене неголеним, в розтягнутій майці і в витягнутих на колінах спортивних штанях. І це він так прийшов знайомитись.

Мене хвилювало питання: він так по вулиці ходить або взяв речі з собою, щоб переодягнутися? Розмовляв він дуже гордовито і фамільярно, за столом постійно плямкав і гикав. Він не соромився робити моїй мамі зауваження з приводу приготованих страв: те не смачно, це прісно. За столом згадував свою колишню дружину і розповідав, якою ж поганою господинею вона була. У мене після проведеного вечора залишився такий неприємний осад. Мені навіть не хотілося питати, де і як вони познайомилися, хоча зазвичай подробицями цікавлюся.

Ну як моя мама, людина з інтелігентної сім’ї, могла знайти щось спільне з цим чоловіком? У мене просто в голові не вкладається. Я дуже люблю свою маму, вона багато для мене з братом зробила. Але зараз я не можу на це спокійно дивитися, ця людина її просто не гідна. Вони настільки різні, наскільки це узагалі можливо.

Я довго думала і зважилася розповісти мамі про свої емоції. Мама у відповідь не образилася, але сказала, що рішення свого не змінить, і що вона щаслива з цією людиною. Ну не можу я змиритися з думкою, що мама буде жити з цим чоловіком, і нічого не можу з собою вдіяти. Мені її співмешканець настільки неприємний, що я тепер в гості до них не хочу йти. Це негарно, але не можу я зараз радіти за свою маму.

Як мені розкрити очі своїй мамі. Їй не потрібен такий. Та вона сама раніше таких сторонилась, а тепер…

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page