fbpx

Ведучому «Холостяка» перед вильотом на фінал шоу довелося викликати «швидку» для сина

Григорій Решетник розповів про непрості рішення заради зйомок.

У минулу п’ятницю, 25 травня, відбувся фінал восьмого сезону реаліті «Холостяк» на СТБ. Як ви вже знаєте, головний герой Рожден Анусі в результаті вибрав Іванку. Але, як виявилося, не все так просто було на зйомках цього епізоду. Зокрема, нелегко цей момент дався ведучому проекту – Григорію Решетніков – і його сім’ї, яка, за вже сформованою традицією, їде на зйомки фіналу «Холостяка» разом з ним.

Знімали фінал восьмого сезону на Балі, а це значить, що Григорій, його дружина Крістіна і їхні сини – Ваня і Діма повинні були відправитися літаком на острів. І ось для молодшого – Діми – ця історія була не найпростішою, оскільки напередодні відльоту він захворів.

«Свого часу Ваня теж вперше полетів так далеко саме на фінал« Холостяка », – згадує Григорій Решетник. – Це був острів Самуї. І тоді нам це далося набагато простіше. Напередодні ж вильоту на Балі Діма у нас сильно захвoрів, три дня температурив. На свій стpах і ризик, ми все ж прийняли рішення летіти, і запаслися великою аптeчкою.

Читайте також: “ЦЕ ВСЕ ШОУ!”: ЗАРАЗ Я ШКОДУЮ ПРО ТЕ, ЩО ПРИЙШЛА НА “ХОЛОСТЯК-8”, – ОЛЬГА

Уже в таксі, по дорозі в аеропорт, Дімі стало недобре, і ми прямо на бориспільську трасу викликали йому швидку. Лікарі сказали нам приймати рішення – летіти чи не летіти. Поруч сидів Ваня, який раз у раз повторював: «Папа, мама, полетіли на море». Знову-таки, на свій страх і ризик ми вирішили летіти ».

Але, на щастя, прямо в літаку Дімі стало набагато краще, а по прильоту – від хвoроби не залишилося і слiду.

Джерело.

You cannot copy content of this page