fbpx

Величезна кількість жінок стpаждають хвоpобою під назвою «економія на собі»

Величезна кількість жінок стpаждають хвоpобою під назвою «економія на собі». Спробуємо розібратися в цьому питанні більш детально.

Що таке економія на собі?

— Жінка приходить в магазин або на ринок купує продукти дітям, чоловікові, собаці, батькам, а на себе або не залишається вже грошей або жінка вирішує обійтися і без того, що їй хотілося б придбати. Економія на собі – це коли вам НЕ шкода грошей на дітей, на чоловіка, але коли постає питання витратити гроші на себе, ви говорите собі: «В інший раз. Сьогодні я обійдуся». І обходитеся.

— Економія – це коли у жінки є один шампунь, одні колготки, одна пара взуття по сезону, і дві пари нижньої бiлизни на зміну. Навіть, якщо і є щось ще — то все несмачне, старе і вийшло з моди. Але зате діти одягнені відповідно до сучасної моди.

— Коли ви дивитеся на своє зимове взуття або нижню бiлизну і розумієте, що це треба змінити, але всередині приймаєте рішення, що «зійде й так, ще походжу» і т. д.

— Мова йде про економію, коли колготки зашиваються, або гірше, носяться зі «стрілами», коли нижня бiлизна довго не оновлюється, коли в гардеробі одна спідниця на вихід, коли треба б купити маску для волосся, нову туш, але виникають витрати і важливіші.

— Коли ви вирішуєте купити собі щось якісне і дороге, але приходите у магазин, берете річ, крутите в руках, а в результаті купуєте не те, що хочете, а те, що набагато дешевше.

— Коли в вас живуть ніби дві людини: одна дуже сильно хоче придбати цю річ, а інша нашіптує вам, що задорого і можна взяти хай і гірше, але дешевше. І гроші залишаться. Ось тут важливо поставити питання: На що залишаться гроші? На сім’ю, на дітей, на інших…

— Економія – це коли у вас є гроші, але ви не тішите себе нічим, не купуєте собі те, що вам сподобалося, у всьому себе обмежуєте, в магазині купуєте лише мінімум необхідних речей, і те, без чого не можна обійтися.

— Коли у вас на першому місці хто завгодно, але не ви самі.

Читайте також: Дата народження розповість, який подарунок від долі ви отримали. Який ваш унікальний талант?

Будь-яка жінка, яка економить на собі, зрозуміє, про що я кажу, точніше, відчує. Тут навіть не потрібні додаткові пояснення, в чому полягає різниця між розумною витратою і економією. Ми завжди знаємо, коли економимо на собі.

Економія на собі перетворюється з часом в звичку і пaтологію, яка дуже важко лікується. Бо вже ніякі докази про те, що потрібно любити себе не працюють, вмикається механізм, який не дозволяє робити ніякі «зайві» витрати.

Жінка, яка економить на собі:

  • втрачає жіночу чарівність;
  • з її життя йде легкість і чарівність;
  • обличчя обтяжене проблемами;
  • чоловіки не цікавляться, ну хіба, що використовують;
  • з’являється втома і незадоволеність життям;
  • щастя стає недосяжним.

Це не життя, це вдих без видиху, вічні обмеження і голодний пайок, які жінка влаштовує собі за своєю волею.

Чому ми економимо на собі?

За економією на собі ховається великий страх і почуття провини. «Зараз я витрачу, а завтра не залишиться грошей, і я стану причиною «нещастя», «погибeлі» близьких». Глибинний страх, що йде з дитинства. Якщо я не витрачаю на себе, то мене ніхто не звинуватить у нещастях, які можуть статися з моєї вини. Це бажання залишатися НЕВИННОЮ. Дуже дитяче бажання. Доросла жінка, може, нести відповідальність за свої дії.

Ось так, жертвуємо власним життям, власною красою заради«порятунку» тих, хто нас оточує. Рятуючи саме їх, ви відчуваєте себе ВАЖЛИВОЮ і приносите в жезтву своє життя. А жертовність ніколи не буває безкорисливою.

І знову йдеться про гординю і відсутність покірності.

Ніби від вас залежить життя людей, які вас оточують? Ви така всемогутня, що можете запобігти нещастю своїх близьких. Це дуже САМОВПЕВНЕНО. Чому це ознака втрати жіночності? Тому що жінка, яка економить, працює на чоловічих енергіях – жорсткий контроль та відповідальність, захист і порятунок.

Якщо жінка вмикає режим економії, значить, вона вмикає материнський інстинкт, відповідно «вимикає» жінку. І не важливо, на чому ви заощаджуєте – косметичних процедурах чи тpусах. Важливий принцип. Матір’ю ви можете бути тільки своїм дітям. А ніяк не батькам або вашому чоловікові.

І пам’ятайте просту річ, від матері – беруть, а ЖІНЦІ – ДАЮТЬ.

Доросла жінка не хвилюється через гроші, тому що вона не обтяжує себе «контролем» та «відповідальністю» за життя інших людей. Вона не страждає САМОВПЕВНЕНІСТЮ і відчуттям величі, ніби вона прийшла на цю Землю відповідати за життя інших людей, рятувати і робити їх щасливими. Якщо є гроші, то ЖІНКА їх легко витрачає на себе, а немає, то сильно не переймається. Якщо ви вдихаєте, ви повинні і видихати. Не можна тільки вдихати і весь час економити на видиху.

За матеріалами.

Опубліковано 24 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page